Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Tot ce trebuie să știi despre ATEN Video DynaSync™

06 Iulie 2021




ATEN Video DynaSync™ în configurații pentru desktop extins
Așa cum am arătat, ATEN Video DynaSync™ oferă beneficii multiple cu scopul de a îmbunătăți experiența vizuală în diverse scenarii care presupun comutarea între mai multe computere, folosind o singură consolă. Avantajele nu se opresc însă aici. Foarte multe industrii folosesc tot mai des configurații multi-monitor, acestea fiind considerate responsabile pentru creșterea productivității într-o multitudine de diferite aplicații, precum servicii financiare, design CAD/CAM și camere de control. În aceste scenarii, care exploatează avantajele unui desktop extins, Video DynaSync™ garantează că ferestrele deschise pe un desktop extins nu vor reveni la setările implicite pe ecranul principal atunci când utilizatorul comută porturile. Drept urmare, utilizatorul beneficiază de o experiență fluidă și fără întreruperi.



Ajutorul oferit de ATEN Video DynaSync™
Care sunt beneficiile reale ale utilizatorilor care optează pentru ATEN Video DynaSync™? Fără un switch care să transmită semnalele EDID corect (prin intermediul canalului DDC și al unei memorii adecvate), utilizatorii se pot confrunta cu rezoluții incorecte, imagini neclare sau chiar necesitatea de a reporni manual fiecare computer după conectarea la switch. Uneori, computerele pierd chiar datele EDID atunci când switch-ul selectează alt canal, ceea ce înseamnă o nouă serie de ajustări de rezoluții și reporniri. Astfel de situații frustrante, mari consumatoare de timp, printre care reporniri generate de comunicări HDCP întrerupte, pot fi evitate prin alegerea unui switch KVM care asigură comunicarea EDID corectă între monitor și plăcile video.



Prevăzut cu tehnologie Video DynaSync™, switch-ul KVMP™ triple display cu 4 porturi, interfețe USB 3.0 și DisplayPort 4K ATEN CS1964 a fost proiectat pentru a fluidiza organizarea spațiului de lucru, astfel încât utilizatorii să gestioneze fără efort stații de lucru multimedia cu trei ecrane

Pentru a viziona întreaga gamă de switch-uri KVM ATEN cu tehnologie Video DynaSync™ și pentru a găsi soluția potrivită propriilor nevoi, apăsați aici.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite