Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Gestionarea resurselor umane

23 Octombrie 2006



Una dintre cele mai importante resurse dintr-o companie este cea umana iar “valoarea” unei companii este data, de cele mai multe ori, de suma “valorilor” indivizilor care o compun. Afirmatia de mai sus este corecta doar in cazul in care structura organizationala a unei companii se bazeaza pe expresia “Omul potrivit la locul potrivit”. Managementul are nevoie de instrumente care sa-l ajute sa raspunda intrebarilor: Ce posturi noi am nevoie? Cum poate deveni performant un post? Cine poate obtine performanta pe postul respectiv si in ce mod?


Keysoft-HR-plusAplicatia KeySoft HR (Human Resources – Resurse Umane) ofera astfel de instrumente gestionand intreaga activitate a departamentului de resurse umane: recrutarea, gestiunea personalului, evaluarea performantelor si scolarizarea angajatilor.


Structura companiei poate fi definita atat pe verticala (Departamente), cat si pe orizontala (Pozitii si statul de Functii). Fiecarei pozitii i se poate asocia:


l o fisa de post ce ar trebui sa cuprinda elemente ca: obiectivele, sarcinile, autoritatea si responsabilitatea angajatului care va ocupa acest post;


l un set de capabilitati cerute pentru ocuparea postului respectiv. Capabilitatile sunt masurabile (au asociate scale de masura) si sunt liber configurabile in functie de necesitatile utilizatorului final.


Recrutare


CV-urile implicate in procesul de recrutare sunt introduse in aplicatie impreuna cu informatiile lor:


l Date personale si de identificare;


l Educatie;


l Experienta profesionala;



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite