Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

USAMV București, în era vaccinării cu educație

26 Iulie 2021




USAMV Bucureşti este recunoscută și drept un integrator de proiecte strategice pentru învăţământul superior şi agricultura românească, oferind consultanță şi expertiză în elaborarea politicilor şi strategiilor din domeniu. Rolul universităţii se simte practic dincolo de porţile sale, la nivel naţional, pe domenii cheie de dezvoltare…
USAMV a implementat și s-a implicat în multe proiecte în agricultură, care nu se focusează exclusiv pe universitate, devenind astfel un jucător strategic în agricultura românească. Producem vinuri, cultivăm legume și ne producem propriile produse lactate la Stațiunea Pietroasa-Istrița și la Ferma Moara Domnească. Deseori studenții participă la stagii de practică în aceste două locații pentru a se familiariza cu tehnologiile şi cu mediul de lucru.
Activăm și în zona veterinară, unde am înfiinţat un spital de animale, în care studenții fac practică sub îndrumarea doctorilor profesioniști, din a căror experiență au foarte multe de învățat.
Consider că am transformat Campusul Agronomia într-un mic orășel, care cu siguranță are un impact puternic asupra oamenilor, deoarece nu este un spațiu închis, dedicat exclusiv studenților, ci din contră, este un loc deschis pentru toți, lucru care face universitatea noastră unică în România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite