Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Înscrie-te în competiția GreenTech Arena pentru a deveni următorul Hi-Tech Unicorn din România

04 August 2021





Începând cu data de 28 Iulie 2021 Green Digital Innovation Hub a lansat in regim Pre-Register Competiția Națională GreenTech Arena.
Start-up-urile Hi-Tech geniale se pot înscrie în platforma digitală GreenTech Arena pentru a-și transforma ideea intr-un model de afacere de succes la nivel internațional.

GreenTech Arena este o inițiativă a Green Digital Innovation Hub care își propune să ofere Start-up-urilor Hi-Tech din România accesul la multiple modele de finanțare.
Green Digital Innovation Hub (Green eDIH) este Hub-ul de inovare digitală care sprijină dezvoltarea economiei prin intermediul ultra-tehnologiilor verzi. Green eDIH vine în întâmpinarea entităților regionale si naționale: Asociațiilor, Clusterelor, Structurilor Patronale, Mediului Academic, Institutelor de Cercetare și Statistică, Companiilor private de tip IMM si a companiilor mari, Autorități Locale si Centrale, precum și a oricărei entități care poate aduce plus valoare dezvoltării alerte și eficiente ulterioare, facilitând accesul acestora la toate resursele necesare pentru a implementa cu succes transformarea digitală prin inovare si transfer de cunoștințe avansate.
Inovația și antreprenoriatul sunt forțe motrice ale creșterii și dezvoltării economiei în societatea moderna, iar în acest context, Green eDIH își propune, prin lansarea platformei GreenTech Arena România să ofere oportunitatea ideală de finanțare pentru cele mai speciale Start-up-uri High Tech.
Start-up-urile și IMM-urile trebuie să se înregistreze pentru sesiunea de pre-lansare GreenTech Arena începând cu 28 Iulie 2021. Suntem deschiși să acceptăm chiar dovezi ale conceptelor, atât timp cât sunt inteligente, inovatoare și îndrăznețe.

GT Arena este o competiție digitală dedicată companiilor care își propun să redefinească conceptul de cercetare și dezvoltare Hi-Tech, bazată pe un ecosistem unic și inovator dedicat companiilor mici și mijlocii care sunt sau pot deveni afaceri geniale cu expunere internațională.
Rolul principal al GT Arena este de a oferi câștigătorilor accesul la un mix complex de modele de finanțare, cum ar fi fonduri europene nerambursabile, fonduri de investiții private și în viitor finanțare participativă (Crowd Funding). Destinația finală este dezvoltarea unei infrastructuri reale de inovare si cercetare-dezvoltare pentru antreprenoriatul românesc care să poată propulsa anual cel puțin un Hi-Tech Unicorn de nivel Global.



GT Arena
invită toate IMM-urile din România, care activează în domeniul Hi-Tech si au o idee unica si start-up-urile geniale care utilizează cele mai noi tehnologii în inovația ultra-tehnologică să aplice pe pagina oficială a competiției: https://dih.green/arena

GT Arena
este șansa perfectă de a vă prezenta inovația reală și de a face pasul de la idee la o afacere de succes la nivel internațional.

Veți câștiga șansa de a învăța de la antreprenori de succes, consilieri în domeniul Hi-Tech, Legal Tech, Digital Marketing și specialiști in domenii complementare dezvoltării unui Business de Succes. Experții GT Arena vă vor ghida primii pași pentru a transforma ideea inițială într-un model de afacere de succes la nivel global.

GreenTech Arena Romania:
https://dih.green/arena
arena@DIH.green

Date de Contact Green eDIH:
Website: www.DIH.green
Email: contact@DIH.green
• Transparentă - Documente oficiale
• Validează - Certificate membri
• Aplică - Cerere aderare membri
Social Media Green eDIH:
Facebook Official:
https://www.facebook.com/GreeneDIH
LinkedIN Official:
https://www.linkedin.com/company/GreeneDIH



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite