Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Vertiv introduce cea mai extinsă platformă digitală de management IT pentru rețele Enterprise, distribuție, Edge și hibride

15 Septembrie 2021



Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a prezentat astăzi Vertiv™ Avocent® ADX Ecosystem, o platformă de management IT de generație următoare, care răspunde nevoilor în continuă schimbare ale centrului de date. Avocent ADX Ecosystem este un element constituit din dispozitive și software, ce este conceput pentru arhitecturile de rețea hibride mai complexe din ziua de astăzi și pentru a satisface cerințele forței de muncă de la distanță. Acesta este acum disponibil în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Bazându-se pe fundația Avocent și pe leadershipul apreciat de ani de zile de clienți, noul Ecosistem Avocent ADX este conceput pentru a fi utilizat în medii precum enterprise, edge, cloud și colocație. Acesta suportă o experiență de lucru sigură și eficientă de la distanță, permițând lucrătorilor să acceseze și să controleze datele rapid și fără probleme, cum ar fi cele din inginerie și proiectare, editare video și alte aplicații de streaming de înaltă rezoluție. Avocent ADX Ecosystem include cel mai rapid și mai bogat în funcții 4K KVM pe un singur dispozitiv și cea mai extinsă gestionare a dispozitivelor IT de pe piață.

Ecosistemul Avocent ADX este construit pe o arhitectură comună, cu standarde deschise, platforme și API-uri de care utilizatorii au nevoie, permițând în același timp implementări rapide, sigure și scalabile ale dispozitivelor IT, de la întreprindere până la edge. Avocent ADX Ecosystem utilizează tehnologia Avocent® Core Insight (Avocent® ACI) pentru a îmbunătăți în continuare comunicarea cu dispozitivele compatibile cu Redfish. Aceste tehnologii permit Avocent ADX să depășească cele mai persistente obstacole în calea gestionării de la distanță a arhitecturilor distribuite și hibride, inclusiv sisteme de scalare, pentru a se potrivi creșterii rețelei, permițând accesul securizat al utilizatorilor desemnați și oferind capabilități video de înaltă rezoluție, care se potrivesc cu tehnologiile moderne, inclusiv conectori USB-C.



„Clienții, de la edge la enterprise, cloud și colocație, caută o modalitate mai sigură de a accesa în siguranță sistemele, întrucât munca de la distanță și gestionarea sistemelor s-au extins foarte mult în ultimii doi ani,” spune Rob Brothers, Program VP, Datacenter & Suppport Services la IDC. „Vertiv răspunde acestor nevoi scalabile cu noua sa platformă Avocent ADX.”

„Odată cu extinderea rapidă a cazurilor de utilizare a IA, IoT, 5G și a altor tehnologii intensive în date, centrele de date de orice dimensiune devin tot mai complexe. În plus, platformele IT sunt amplasate în mai multe locații în afara centrului de date tradițional și este esențial ca platforma de management IT să evolueze pentru a face față acestor noi provocări și să devină mai sigură, consolidată și mai utilă pentru aplicațiile de generație următoare,” a declarat Angie McMillin, vicepreședinte și director general al sistemelor IT la Vertiv. “Vertiv pune accentul pe inovație și pe provocările întâmpinate de clienți. Acest lucru a dus la dezvoltarea Avocent® ADX Ecosystem, ce folosește arhitecturi moderne și deschise pentru a permite un control eficient, rapid și complex al dispozitivelor și infrastructurii IT, inclusiv servere, senzori de la distanță și sisteme de alimentare neîntreruptibile.”


Avocent ADX Ecosystem include mai multe componente individuale, fiecare dintre acestea putând fi implementate independent sau în tandem, pentru o experiență de utilizare mai complexă. Infratructura IT virtuală și fizică a platformei poate fi administrată și controlată în mod sigur și eficient, platforma gestionând, atât sesiunile KVM, cât și sesiunile seriale pentru până la 100 sau mai mulți utilizatori simultan; managerul de rack oferă consolidarea IP pentru diverse dispozitive, precum și o cale spre scalabilitate; iar telecomanda 4K KVM crește productivitatea și funcționează la viteze mai mari și cu lățime de bandă mai mare, în comparație cu standardul competitiv de 4K KVM.



Sistemul funcționează în mod eficient și securizat, ceea ce va stabili un nou standard pentru industrie, fiind deosebit de eficient pentru implementări edge, unde amploarea și creșterea sunt provocări comune.

Avocent® ADX MP1000 Management Platform: Simplifică gestionarea, controlul, securitatea și automatizarea infrastructurii IT virtuale și fizice în întreaga întreprindere și în edge. Gestionează procesoare de service, mașini virtuale, module IP KVM și dispozitive de acces de la distanță.

Avocent® ADX RM1048P Rack Manager: Conectează și administrează diverse dispozitive IT la rack și poate fi implementat cu sau fără Avocent ADX MP1000. Acesta consolidează adresele IP pentru a atenua lipsurile IP, pe măsură ce rack-ului i se adaugă mai multe echipamente. Utilizează alimentarea prin Ethernet (PoE) pentru a reduce numărul de cabluri din rack. Fiecare comutator este echipat cu conectori USB-C cu cablu de lungimi mai mici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite