Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SINMAR-TMM - Sistem inteligent de asistare a transportului terestru multimodal de marfa

23 Octombrie 2006




l Dispozitive Autonome de Pozitionare si Comunicatii - DAPC, pentru monitorizarea containerelor utilizand tehnologiile GPS, GSM si GIS;


l Dispozitive Fixe de Localizare prin unde Radio - DFLR, pentru monitorizarea vagoanelor utilizand tehnologia RFID.


SINMAR-TMM are o interfata de comunicare prietenoasa cu utilizatorul, care permite navigarea fara dificultate intre ferestrele sistemului. Manualul de utilizare a sistemului contine informatii detaliate privind facilitatile oferite.


SINMAR-TMM este destinat agentilor economici implicati in transportul terestru multimodal de marfa avand rol de furnizori de marfa, cumparatori de marfa, case de expeditie, operatori de transport marfa pe calea ferata, operatori de transport rutier de marfa, proprietari de unitati de transport standard, operatori de terminale de tranzitare a marfii, administratori de depozite de marfa, gestionari de logistica de incarcare - descarcare marfa.


Sistemul SINMAR-TMM integreaza o diversitate de tehnologii si instrumente si anume GIS, GPS, GSM, GPRS, RFID, MS-SQL 2000 Server, Web services, WSE 2.0, IIS5.0, XML2.0, cadrul de programare .NET, limbaje de programare: C#.Net, VB.Net.


Componentele software ale sistemului dedicate Centrului de Management si Dispeceratelor aferente celor trei tipuri de dispozitive sunt instalate pe calculatoare de tip server. Utilizatorii sistemului pot avea acces la sistem prin intermediul unui calculator personal conectat la Internet. Serverele utilizeaza sistemul de operare Windows 2000 Server sau Windows 2003 Server, iar calculatoarele personale folosesc sistemul de operare Windows 2000 sau o versiune ulterioara.


Livrarea dispozitivelor de monitorizare si componentelor software se face la solicitarea clientilor.


SINMAR-TMM a fost testat cu succes in mediu real si va fi transferat catre SNTFM „CFR Marfa” S.A.


Persoana de contact: Directorul de proiect
dr. ing. mat. Gabriela Rodica Hrin.


Telefon: +40 21 316 52 62



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite