Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Noutățile celei de-a 18-a ediții No Time for Downtime, evenimentul anual Maguay

27 Septembrie 2021Maguay a organizat recent cea de-a 18-a ediție a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor, „No Time for Downtime”.Ediția din acest an a fost una specială, atât prin prisma revenirii la evenimente cu participare fizică (în limita și în condițiile impuse de situația actuală), dar și prin participarea în număr mare a partenerilor Maguay: Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Bitdefender, Pure Storage, Veritas, Schneider, Toshiba, iSYS Professional și Phoenix IT.

Evenimentul s-a adresat specialiștilor IT, dar și managerilor de nivel înalt, interesați de soluțiile și noutățile tehnologice prezentate de Maguay și de către partenerii săi.

„Cea de-a 18-a ediție No Time for Downtime a fost cu adevărat una deosebită, atât datorită situației actuale, dar și datorită susținerii pe care am avut-o din partea partenerilor noștri, a clienților și a specialiștilor din industrie, fără de care evenimentul nu ar fi avut loc. În cadrul celor 10 prezentări – mai multe ca niciodată – am prezentat, ca și până acum, noutățile ce vor defini soluțiile și produsele din oferta noastră, dar și trendurile actuale. Astfel, soluțiile Maguay Data Center se înscriu în sfera „software defined”, specialiștii noștri prezentând în cadrul expoziției platforme hyperconvergente construite pe mai multe tehnologii (VMware, OpenHPC, GlusterFS, Microsoft). Trendurile actuale sunt dominate de algoritmii inteligenți, de AI / Machine Learning / Deep Learning precum și de organizările de tip microservicii (Kubernetes) care încep să devină mainstream, astfel că tot mai multe dintre soluțiile pe care le-am prezentat sunt bazate pe aceste tehnologii” a declarat Eduard Pughin, General Manager, Maguay Computers.„Mulțumim echipei Maguay pentru invitația la eveniment și pentru oportunitatea de a prezenta viziunea noastră în ceea ce privește arhitectura Oracle de maximă disponibilitate, ce are în centru Oracle Database 19c, o bază de date convergentă, capabilă să gestioneze date dintre cele mai diverse, acoperind în același timp multiple tipuri de workload-uri. Beneficiind de o infrastructură hardware optimizată, o arhitectură scalabilă și un deployment flexibil, platforma noastră de management a datelor este disponibilă oriunde – on-premise, cloud sau hibrid, garantând o integrare perfectă a componentelor pentru a obține o sinergie a datelor, atât de importantă în era digitală în care ne aflăm.

Era în care DATELE coerente și persistente se află în centrul oricărui proces de business, companiile înțelegând avantajele unei abordări de tip Data Driven. Ne dorim să venim in întâmpinarea tuturor clienților care își doresc această abordare, simplificându-le tranziția, oferind întreg setul de funcționalități, arhitectura necesara precum și recomandări de tip bune practici.” a declarat Florin Draganescu – Alliances & Channels Leader, Oracle Romania.

“Ne bucurăm că am putut lua parte la cea de-a XVIII-a ediție a evenimentului anual „No Time for Downtime”, deja de referință pentru piața de IT din România. A reprezentat un eveniment de anvergură în cadrul căruia au fost prezentate cele mai performanțe soluții pentru siguranța organizațiilor, la care au participat clienți din diverse sectoare de activitate, în număr mare, fapt care demonstrează încă o dată aprecierea pe care Maguay o plasează în rândul clienților și partenerilor. Avem convingerea că acest eveniment marchează un pas important în creșterea vizibilității portofoliului de produse şi soluţii Microsoft, iar împreună putem susține procesul de transformare digitală în România.” a declarat Adrian Marinescu, Partner Development Manager, Microsoft RomâniaNe bucurăm să fim alături de partenerii noștri de la Maguay ori de câte ori organizează evenimente și seminarii tehnice pentru educarea pieței de IT din România. De 10 ani participăm la „No Time for Downtime”, iar în ultimii ani am făcut împreună și seminarii nișate pe securitatea infrastructurilor IT, Maguay Labs. Am observat, în tot acest timp, cum în rândul participanților subiectul securitate a devenit unul de top, interesul pentru soluțiile avansate Fortinet crescând de la an la an, motiv pentru care am și venit mereu, în întâmpinarea lor, cu toate soluțiile necesare pentru securizarea infrastructurii IT. Iar acum, în pandemie, aceasta s-a extins în afara birourilor, munca remote devenind ceva normal.” a declarat Adrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe Fortinet.

„Vrem să mulțumim partenerilor de la Maguay, una din firmele de tradiție din IT-ul românesc, pentru evenimentul organizat. Pentru HPE a fost prima participare în această formulă și dorim să ne exprimăm dorința de a lucra împreună și în cadrul evenimentelor viitoare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite