Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Conferința de Cloud aduce în prim plan noile tehnologii

06 Octombrie 2021



Compania Avaelgo, inițiatoarea proiectului Cloud Conference, anunță desfășurarea online pe data de 14 octombrie a celei de-a 5-a ediții a Conferinței de Cloud. Adresată persoanelor de decizie, specialiștilor tehnici și profesioniștilor IT care au în vedere soluțiile Cloud de la Microsoft, conferința se remarcă ca un evenimentul anual de prestigiu. Temele de anul acesta sunt dedicate inteligenței artificiale și modului în care expansiunea ei va marca o revoluție în lumea digitală cu trecerea în nouă eră a interconectării.



Cloud Conference 2021
va debuta joi, 14 octombrie 2021, de la ora: 9:30, cu o serie de sesiuni găzduite online, avându-l drept keynote speaker pe Daniel Rusen, Director de Marketing și Operațiuni la Microsoft.

Gazda evenimentului va fi Mihai Tătăran, Director General Avaelgo, iar specialiști din domeniul tehnologiei vor aduce mai multă claritate asupra potențialului extraordinar pe care îl au aplicațiile bazate pe inteligență artificială atât în afaceri, cât și în viața de zi cu zi. Noutățile lansate de companii importante, de la Microsoft, la Arggo Consulting, BitTitan și Fortinet, vor fi prezentate în cadrul acestui eveniment, care are ca rol să pună la dispoziția mediului românesc de afaceri atât soluții inovatoare pentru eficientizarea proceselor interne, cât și o viziune actuală cu privire la impactul pe care digitalizarea îl are asupra inițiativelor antreprenoriale.

Suntem diferiți și sunt mândru că pot spune asta. Avem în echipă specialiști certificați Microsoft, ceea ce este o dovadă a faptului că dispunem de cunoștințele necesare pentru a rezolva orice provocare tehnologică din aria noastră de expertiză. În ultimul an, această experiență ne-a ajutat să intrăm în contact cu multe companii blocate din cauza pandemiei, afaceri pe care le-am redresat cu ajutorul tehnologiei, iar astăzi sunt în continuă creștere”, a declarat Mihai TĂTĂRAN, CEO Avaelgo.



Printre temele abordate, care sunt direct aplicate la viața cotidiană, ediția 2021 a Cloud Conference are în vedere provocările prin care trec companiile în era work-from-home. Criza sanitară a accelerat tendințele conturate în ultimii ani, grăbind implementarea soluțiilor de digitalizare pentru a face față unor noi provocări într-un timp foarte scurt. Pentru a veni în întâmpinarea mediului de afaceri în contextul work-from-home, experți ai domeniului prezintă tehnologii de ultimă generație care au în vedere continuitatea afacerilor și a fluxurilor de lucru, conectivitatea angajaților la sisteme și procese sau securitatea informațiilor. Totodată, vor fi prezentate strategii de continuare a digitalizării proceselor, detaliind etapele proiectului, de la evaluarea provocărilor și soluțiile adecvate, până la ciclurile de rafinare, etapele de implementare și întreținere.



Viziunea asupra viitorului este apariția unor noi domenii, pe care nici nu ni le putem imagina. Pentru a înțelege și a valorifica oportunitățile aduse de aceste tendințe în tehnologie, companiile trebuie să-și evalueze atent opțiunile, asimilând soluțiile potrivite propriilor procese, pentru a construi viitorul începând de azi. Detaliind scenarii și situații concrete de utilizare, experții invitați în Conferința de Cloud propun soluții menite să crească productivitatea și să minimizeze costurile, toate acestea fără a impacta procesele existente din cadrul companiilor sau tocmai pentru a le eficientiza. Cele mai noi tehnologii Microsoft Azure sau Cloud-ul Microsoft, Office 365 sau Microsoft 365, aduc soluții inovatoare de securitate și business process management, strategii eficiente de administrare a instanțelor de cloud sau dezvoltarea eficientă de aplicații.
Aplicații precum Incubation Workshop, de la Avaelgo, oferă instrumentele necesare pentru ca orice afacere să-și definească o strategie de migrare către cloud.

Conferința este o importantă platformă de dialog, în care profesioniști, decidenți și reprezentanți ai mediului de afaceri vor pune în discuție oportunitățile și provocările actuale, în tandem cu specialiști implicați direct în domeniul transformării digitale. Compania Avaelgo, organizator Cloud Conference încă din 2017 vine cu întreaga sa experiență și capabilitățile tehnice pentru implementarea tehnologiei cloud, beneficiind de o poziție favorabilă dobândită în anii de parteneriat activ cu Microsoft. Reputația Avaelgo este susținută de echipa bine închegată, cu competențe tehnice și de business avansate, cu o preocupare continuă în zona de inovație și oferirea de servicii la standarde înalte.



Participarea la Cloud Conference 2021 este GRATUITĂ, iar printre temele care vor fi puse în discuție se numără:

Migrating Enterprise Applications to Microsoft Azure;
Machine Learning in Real-Life Projects with Microsoft Azure;
Time-as-a-Service for People and Businesses;
Empowering Innovation for All Industries with Microsoft Power Platform;
How to deliver fast, secure, and scalable migrations to Microsoft365 with MigrationWiz ș.a.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite