Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Techcelerator organizează INVESTORS DAYS, evenimentul de pitching care prezintă noi oportunități de investiții în start-up-uri high-tech

08 Octombrie 2021Vor participa echipele din programele Advancing Ai și 1M Investment Readiness

Întâlniri cu reprezentanți locali și internaționali din fonduri de capital de risc și platforme de crowdfunding
• 23 de start-up-uri participante din programele Advancing AI și 1M Investment Readiness

• 119 aplicații din 20 țări din Europa de Sud-Est, pentru ambele programe

• 20 de mentori internaționali și locali

• Workshop-uri dedicate potențialului investițional și sesiuni de legal și due dilligence oferite de partenerii programului
Techcelerator,
cel mai activ accelerator din România pentru start-up-uri de tehnologie, organizează online, pe 13-14 octombrie 2021, Investors Days, eveniment dedicat investitorilor și întregului ecosistem, care are ca obiectiv prezentarea echipelor start-up-urilor participante în Advancing Ai și 1M Investment Readiness, derulate de Techcelerator anul acesta.

Înregistrările se pot face pe pagina de Facebook Techcelerator, Investors Days - Techcelerator Portfolio Showcase sau pe platforma MyConnector aici.

Advancing
AI #2 este un program de accelerare de 10 săptămâni dedicat start-up-urilor regionale care creează produse în faza de MVP, bazate pe soluții AI (Artificial Intelligence) și ML (Machine Learning), pentru a le susține eforturile de creștere și pentru a stimula dezvoltarea ecosistemului din regiune.

1M Investment Readiness #1 este programul oferit start-up-urilor în tehnologie care se pregătesc să atragă investitori de tip SEED, să ridice runde succesive de investiţii de până la un milion de euro și să înțeleagă complexitatea contextului investițional.

“Contextul dificil din această toamnă și faptul că obiectivul nostru este să punem în valoare echipele cu care am lucrat în cele două programe ne-au determinat să organizăm un eveniment comun. Pe de o parte, dorim să discutăm cu investitori din regiune despre tendințe și eventuale modificări în strategia lor de investiții; pe de altă parte, ne dorim să le prezentăm alumni cele două programe desfășurate de Techcelerator pentru a explora oportunități de investiție care le ajută pe acestea să fie treacă în etapa următoare de creștere“, declară Cristian Dascălu, Co-Fondator Techcelerator & Partener GapMinder VC.

Advancing AI #2 a lucrat cu echipe consolidate, ale căror produse se găsesc în etapa POC (Proof of Concept) sau MVP (Minimum Viable Product). Produsele accelerate sunt dezvoltate cu ajutorul Artificial Intelligence, Machine Learning, Deep Learning, Big Data, Advanced Analytics și prezintă potențial de scalare pe piețele internaționale.

Start-up-urile accelerate sunt:

1.
AiVA Vision – dezvoltă soluții AI cu ajutorul cărora clienții retail pot obține infrastructură CCTV deblocând datele colectate, dar neutilizate, în vederea creșterii veniturilor și a eficienței operaționale. Monitorizarea AiVA are loc în imp real și nu colectează informații ce pot conduce la stabilirea identității persoanelor.
2. AREYLight Ai Solutions – dezvoltă soluții de economisire a consumului de energie electrică prin controlarea de la distanță a unităților de iluminat din orașe. Scopul este asigurarea autonomiei orașelor prin conectarea tehnologiilor de iluminat inteligent la alte aplicații pentru orașe inteligente, pentru a reduce cheltuielile și a maximiza rentabilitatea investiției.
3. BillHeap – folosind o platformă web bazată pe AI, BillHeap extrage inteligent și rapid datele din facturile scanate, procesându-le de 6 ori mai rapid și de 3 ori mai ieftin. Produsul este compatibil cu majoritatea ERP
4.
Exigo – revoluționează domeniul recuperării fizice prin jocuri interactive bazate pe o tehnologie AI de urmărire a mișcării, care îi ghidează și îi motivează pe pacienți. Aplicația poate fi utilizată pe orice dispozitiv dotat cu o cameră video.
5. IceBreakerAI – produsul geneză rapid lead-uri noi. Este o soluție AI care generează printr-un singur click zeci de mesaje de vânzare cu ajutorul cărora reprezentanții de vânzări pot sparge gheața în procesul de vânzare.
6. KFactory – dezvoltă soluții AI pentru creșterea producției în fabrici. Produsul face legătura dintre performanță și acțiunile umane, include suport calificat pentru echipele operaționale precum și o echipă virtuală de ingineri.
7. Kontraqt – dezvoltă soluții SaaS complete în domeniul achizițiilor și a lanțurilor de aprovizionare.
8. Ocean Credit – este o instituție financiară nebancară care oferă pe loc și 100% online împrumuturi de consum negarantate cu ajutorul tehnologiei de transfer de bani card2card și folosește big data și învățarea automată pentru a evalua riscurile și comportamentul clienților.
9. Synaptiq – crește calitatea serviciilor medicale pentru delimitarea tumorilor și a organelor care prezintă risc. Software-ul învață stiluri de conturare de la radioterapeuți pentru ca identificarea să se realizeze într-un timp semnificativ mai scurt și cu o mai mare precizie și obiectivitate.
10. StressLess – dezvoltă Tully, un dispozitiv portabil pentru recunoașterea și gestionarea emoțiilor, care îi ajută pe copiii afectați de ADHD să facă față stresului zilnic și să-și controleze comportamentul. Datele colectate facilitează realizarea unor evaluări obiective care ajută la dezvoltarea de metode de terapie noi și personalizate.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite