Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

CROS, o familie software completa si matura

23 Octombrie 2006



Grupul de companii Menatwork alege solutia CROS ERP pentru sustinerea unei cresteri rapide


“Beneficiind de o buna comunicare cu compania CRIsoft, comunicare ce s-a imbunatatit continuu pe durata proiectului, precum si de sustinere in ceea ce priveste alegerea celor mai potrivite modalitati de lucru, am reusit sa derulam proiectul cu succes si sa ne apropiem de finalizarea acestei etape a dezvoltarii noastre, urmand ca din toamna sa trecem la etapa a doua, aceea de implementare a proceselor avansate”, afirma Doamna Monica Grafu, Director General, Menatwork Est Prefabricate.


Prin implementarea noului sistem, Grupul Menatwork intentioneaza sa acceseze cele mai noi modele de gestionare a afacerilor in acest domeniu pentru a imbunatati controlul si eficienta in companie. Obiectivul este de a automatiza cat mai multe functii si procese astfel incat sa poata fi posibila exploatarea eficienta a informatiilor pentru a imbunatati pozitia competitiva de ansamblu a companiei.


“Compania CRIsoft este in masura sa ne ofere solutia completa de care aveam nevoie pentru a gestiona aspecte complexe ale afacerii, pornind de la productie, gestiunea stocurilor, precum si controlul activitatilor de vanzari si a relatiei cu clientii. Ne bazam atat pe experienta lor in conducerea proiectelor complexe in acest domeniu, cat si pe capacitatea lor de a intelege cerintele noastre si de a ne recomanda cele mai potrivite solutii”, afirma D-na Monica Grafu, Director General, Menatwork Est Prefabricate, cea mai mare companie din cadrul grupului Menatwork.


Despre Menatwork


Grupul Menatwork a devenit cel mai complex furnizor in domeniul materialelor si finisajelor in constructii printr-un management in permanenta adaptat cerintelor pietei din Romania.


Menatwork Est Prefabricate srl, cea mai reprezentativa companie din cadrul grupului, este o societate romaneasca constituita prin participarea cu capital italian, cu intentia de a reproduce modelul operativ experimentat cu succes in sectorul constructiilor si amenajarilor interioare.


Grupul Blazer Braila - un exemplu de succes in domeniul confectiilor


“Sistemul informatic complex al companiei Blazer este un avantaj major competitiv si constituie un element fundamental al mentalitatii noastre. Sistemul integrat CROS ERP, furnizat de CRIsoft, este la ora actuala prezent in majoritatea activitatilor informatice din societate si in continuare ne gandim la orizonturi noi de dezvoltare si integrare pentru cresterea performantelor noastre” - Gilberto Rossi, Presedintele Grupului Blazer.


Ceea ce reprezinta un atu al companiei Blazer - mentalitatea europeana despre productie si calitatea produselor – a impus punerea in functiune si mentinerea unui sistem informatic complex ce acopera atat activitatile de management economico – financiar si resurse umane cat si activitatile de proiectare si urmarire a productiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite