Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Mai aproape de transformarea digitală: No Time for Downtime – ediția majoratului

20 Octombrie 2021Maguay a organizat pe 16 septembrie 2021 cea de-a 18-a ediție a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor, „No Time for Downtime”. Evenimentul s-a adresat specialiștilor IT, dar și managerilor de nivel înalt, interesați de soluțiile și noutățile tehnologice prezentate de Maguay și de către partenerii prezenți în număr mare: Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Bitdefender, Pure Storage, Veritas, Schneider, Toshiba, iSYS Professional și Phoenix IT. Cele mai importante noutăți Maguay și ale partenerilor, dar și trendurile actuale le descoperim parcurgând declarațiile participanților.„Cea de-a 18-a ediție No Time for Downtime a fost cu adevărat una deosebită, atât datorită situației actuale, dar și datorită susținerii pe care am avut-o din partea partenerilor noștri, a clienților și a specialiștilor din industrie, fără de care evenimentul nu ar fi avut loc. În cadrul celor 10 prezentări – mai multe ca niciodată – am prezentat, ca și până acum, noutățile ce vor defini soluțiile și produsele din oferta noastră, dar și trendurile actuale. Astfel, soluțiile Maguay Data Center se înscriu în sfera «software defined», specialiștii noștri prezentând în cadrul expoziției platforme hyperconvergente construite pe mai multe tehnologii (VMware, OpenHPC, GlusterFS, Microsoft). Trendurile actuale sunt dominate de algoritmii inteligenți, de AI / Machine Learning / Deep Learning, precum și de organizările de tip microservicii (Kubernetes) care încep să devină mainstream, astfel că tot mai multe dintre soluțiile pe care le-am prezentat sunt bazate pe aceste tehnologii”
, a declarat Eduard Pughin, General Manager, Maguay Computers.

„În cadrul evenimentului Maguay am avut oportunitatea de a prezenta viziunea noastră în ceea ce privește arhitectura Oracle de maximă disponibilitate, ce are în centru Oracle Database 19c, o bază de date convergentă, capabilă să gestioneze date dintre cele mai diverse, acoperind în același timp multiple tipuri de workload-uri. Beneficiind de o infrastructură hardware optimizată, o arhitectură scalabilă și un deployment flexibil, platforma noastră de management a datelor este disponibilă oriunde – on-premise, cloud sau hibrid, garantând o integrare perfectă a componentelor pentru a obține o sinergie a datelor, atât de importantă în era digitală în care ne aflăm. Eră în care Datele coerente și persistente se află în centrul oricărui proces de business, companiile înțelegând avantajele unei abordări de tip Data Driven. Ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor clienților care își doresc această abordare, simplificându-le tranziția, oferind întreg setul de funcționalități, arhitectura necesară, precum și recomandări de tip bune practici.”, a declarat Florin Draganescu – Alliances & Channels Leader, Oracle Romania.

„Ne bucurăm că am putut lua parte la cea de-a XVIII-a ediție a evenimentului anual „No Time for Downtime”, deja de referință pentru piața de IT din România. A reprezentat un eveniment de anvergură în cadrul căruia au fost prezentate cele mai performante soluții pentru siguranța organizațiilor, la care au participat clienți din diverse sectoare de activitate, în număr mare, fapt care demonstrează încă o dată aprecierea pe care Maguay o plasează în rândul clienților și partenerilor. Avem convingerea că acest eveniment marchează un pas important în creșterea vizibilității portofoliului de produse şi soluţii Microsoft, iar împreună putem susține procesul de transformare digitalăînRomânia”, a declarat AdrianMarinescu, Partner Development Manager, Microsoft România.

Ne bucurăm să fim alături de partenerii noștri de la Maguay ori de câte ori organizează evenimente și seminarii tehnice pentru educarea pieței de IT din România. De 10 ani participăm la «No Time for Downtime», iar în ultimii ani am făcut împreună și seminarii nișate pe securitatea infrastructurilor IT, Maguay Labs. Am observat, în tot acest timp, cum în rândul participanților subiectul securitate a devenit unul de top, interesul pentru soluțiile avansate Fortinet crescând de la an la an, motiv pentru care am și venit mereu, în întâmpinarea lor, cu toate soluțiile necesare pentru securizarea infrastructurii IT. Iaracum, în pandemie, aceasta s-a extins în afara birourilor, munca remote devenind ceva normal”, a declarat Adrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe Fortinet.


HPE a prezentat soluțiile hiperconvergente Simplivity, care au scopul de a răspunde rapid și simplu cerințelor de VDI, workload-uri de virtualizare sau consolidare a aplicațiilor, „no time for downtime”, iar la standul HPE soluțiile Wi-Fi Aruba au starnit mult interes, precum și demonstrația de Infosight – platforma de management a performanței și disponibilității serverelor și storage-urilor HPE, bazată pe inteligență artificială, prin care pot fi prevenite și preîntâmpinate probleme ale infrastructurii hardware”, a declarat Radu Opriș, Managing Director, HPE.

„Ne bucurăm că am avut ocazia să împărtășim viziunea VMware: any app on any cloud on any device. Strategia ultimilor ani a făcut ca VMware să construiască și să lanseze o multitudine de soluții capabile să răspundă nevoilor diversificate ale clienților noștri: multicloud, networking and security, digital workspace, business continuity, modern applications.
Ne bucurăm că am putut aduce valoare și evenimentului din acest an și că ne integrăm nativ în conceptul «No Time for Downtime»”
, a declarat Marius Bobe, Senior Partner Business Manager, VMware.
Evenimentul a fost structurat în 2 secțiuni, una de prezentări (cele 10 prezentări pot fi descărcate aici: http://ntfd.ro/ro/editii-precedente/2021) și una de showcase.

În deschidere, Eduard Pughin a prezentat noutățile Maguay în calitate de Intel Titanium Partner, orientarea Maguay către parteneriate cu cei mai importanți generatori de tehnologie la nivel mondial în avantajul beneficiarilor săi, precum și asumarea rolului de integrator de sistem de prim rang al companiei, în efortul general de digitalizare reală a societății românești.

Oracle, prin Ciprian Pustianu, a prezentat arhitectura de disponibilitate maximă Oracle MAA. Fortinet a continuat cu prezentarea noii abordări în domeniul comunicațiilor securizate, ZTNA (Zero Trust Network Access). După pauză, Microsoft a prezentat Azure Stack Hub - o extensie

Azure care oferă posibilitatea rulării aplicațiilor într-un mediu on-premise, facilitând integrarea Azure cu datacenter-ul propriu. A urmat prezentarea despre evitarea și prevenirea breșelor de securitate, ținută de specialistul Bitdefender, după care Pure Storage și Toshiba au trecut la capitolul enterprise storage. În cea de-a treia sesiune de prezentări, VMware a oferit o scurtă perspectivă asupra multiplelor integrări și interconectări de device-uri, facilitate de soluțiile sale deja disponibile. A urmat prezentarea HPE și apoi Aruba (of HPE), cu prezentarea portofoliului său de switch-uri și soluții Wi-Fi.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite