Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Mai aproape de transformarea digitală: No Time for Downtime – ediția majoratului

20 Octombrie 2021




În cadrul showcase-ului au mai fost expuse și prezentate de la soluții hardware Maguay (servere, storage, stații de lucru profesionale, PC-uri desktop și laptop), până la clustere HCI, bazate pe diverse tehnologii și soluțiile partenerilor Maguay.
Lista completă a soluțiilor expuse în showcase, prezentările și galeria foto pot fivizionate pe site-ul evenimentului: http://ntfd.ro/ro/editii-precedente/2021.

Despre Maguay Computers
Maguay este unul dintre cel mai importanți producători români de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie.
Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere - fiind singura companie românească prezenta constant în Top 5 Server vendors. În 2012, compania a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.
De asemenea, Maguay este un important integrator de proiecte informatice complexe - capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii de suport tehnic de înaltă calitate. Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România atât prin oferirea soluțiilor personalizate (hardware și software) în funcție de nevoile clienților, cât si din punctul de vedere al orientării către cele mai noi tehnologii, la un preț rezonabil.
Informații complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite