Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

MILESTONE SYSTEMS A INAUGURAT LA SOFIA PROPRIUL SMART CITY CONCEPT CENTER

28 Octombrie 2021Un oraș Lego cu centre de control, camere video și sistem de monitorizare a traficului. Acesta este punctul de atracție al noului Milestone Systems Concept Center din Sofia, capitala Bulgariei.Sunt mândru să anunțăm că am deschis un Concept Center la Sofia pentru a prezenta practic soluțiile și propunerile noastre de afaceri, lucru ce nu se poate realiza fără simulări în timp real”, a declarat CEO-ul Milestone Systems, Thomas Jensen, la deschiderea Concept Center, completând: „Acest lucru ne permite să arătăm cum tehnologia video poate ajuta umanitatea și societatea să își optimizeze eficiența și securitatea.
Conceptul de Smart City este prezentat printr-un model Lego care include toate elementele prezente în orașele reale. Privind viața în orașul Lego, clienții au ocazia de a vedea cum poate contribui software-ul Milestone VMS la programarea semafoarelor pentru a reduce aglomerația la orele de vârf și poluarea, precum și modul în care se direcționează ambulanțele în caz de accidente.Am dedicat acest mediu conceptului de Smart City. Inginerii noștri au integrat fiecare parte a modelului Lego City în software-ul nostru XProtect, susținut de numeroase soluții de la terți producători pentru a prezenta puterea platformei noastre deschise VMS. Am vrut să ne asigurăm că mișcarea în interiorul orașului este autonomă și variabilă. Făcând acest lucru, stabilim un nou standard în industrie și lansăm o provocare la adresa modalităților convenționale de a realiza o demonstrație”, a declarat Christian Morana, Senior Manager Milestone Systems, EMEA Presales and Tech Excellence.
Biroul de la Sofia al Milestone Systems este unul dintre principalele centre de dezvoltare, anul acesta aniversând 10 ani.
Am ales să deschidem acest centru în Bulgaria deoarece avem aici o numeroasă echipă Milestone Systems. Investim masiv în Bulgaria de zece ani, deoarece am văzut aici mult talent din punct de vedere tehnic și numeroase oportunități de inovație”, a spus CEO Thomas Jensen.
Deschiderea acestui Concept Center a făcut parte din programul primei ediții a Annual Platinum Partner Event for Eastern Europe, eveniment la care au participat peste 20 de parteneri din 9 țări din regiune.
Suntem foarte bucuroși să salutăm participarea celor mai valoroși parteneri ai noștri din regiune la deschiderea noului Concept Center și să sărbătorim împreună cea de-a 10-a aniversare a biroului Milestone din Bulgaria, deoarece acești parteneri reprezintă parte integrantă a succesului nostru de-a lungul anilor”, a declarat la deschidere Borislava Kenarova, director de vânzări regional pentru Europa de Est în cadrul Milestone Systems.
Este timpul să regândim viața în orașe, iar noi, cei de la Milestone, considerăm că este responsabilitatea noastră să demonstrăm modul în care Safe și Smart City Video Technology îmbunătățește calitatea vieții. De aceea, am creat acest Concept Center pentru a inspira și a invita partenerii și clienții noștri să exploreze noi soluții la probleme vechi, cum ar fi criminalitatea, congestia traficului și poluarea”, a continuat Borislava.
Karol Nowak, CEO al partenerului Platinum TVPrzemyslowa din Polonia, a primit onoarea de a tăia panglica împreună cu CEO-ul Milestone, Thomas Jensen.
Vă invităm, așadar, să vizitați noul Smart City Concept Center aflat în biroul Milestone Systems din Sofia unde veți putea descoperi un model Lego care include toate elementele unui smart city din lumea reală.

Despre Milestone Systems
Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajută lumea să fie mai sigură, protejează bunurile și crește eficiența afacerilor. Milestone facilitează comunității pe platforma deschisă să conducă colaborarea și inovarea în dezvoltare și utilizarea tehnologiei video deschise, cu soluții sigure și accesibile, așa cum s-a dovedit în peste 150.000 de locații din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru știri și alte comunicate de presă, vizitați zona de știri Newsroom. Click aici pentru informații despre mărcile înregistrate - Trademarks. Partenerii media ai MIPS în România sunt Agerpres – Agenția Națională de Presă - și Romanian Smart City Association.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite