Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Business Challenge 2021. Schimbările vin întotdeauna și cu bune, si cu rele. Chiar și în business.

26 Noiembrie 2021




De asemenea, provocarea tehnică de a evalua o companie în perioada aceasta. Rezultatele din 2019 erau irelevante, dacă luai în calcul pe cele din 2020, taxai compania în mod nedrept. Planul pentru primele 100 de zile a fost dificil de făcut în contextul acesta. Un investitor caută un fondator care renunță greu la equity. E un semn bun când un fondator înțelege valoarea companiei sale în viitor. Dacă noi credem într-un business, ne gândim la valoarea de equity din viitor, nu neapărat din prezent.”

Pandemia a grăbit anumite schimbări la nivel de business, cum ar fi digitalizarea, iar PAUL HARFAȘ, Co-fondator, Octavic, a simțit puternic acest efect: ”Noi ca start-up nu am avut o problemă să facem tranziția în online. Am beneficiat foarte mult de hype-ul din jurul buzz word-ului digitalizare. Dar realitatea arată diferit- există încă reticența de a face acest pas. Lumea e mult mai atentă la cum se produce aici, local, iar asta ne ajută. Am văzut o creștere în inbound investors care ne contactează. Noi am crescut organic, acum tatonăm ideea unei investiții, avem un plan mai bine definit a ce vrem să facem. Avem provocarea următoare - primim întrebarea de ce abia acum căutăm investiție. Acum ne dorim să prindem valul acesta al digitalizării.”

Business Challenge este un eveniment anual organizat de BusinessMark.
Partenerii ediției din anul 2021 au fost: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) și KRUK România
Partenerii media ai evenimentului au fost:
Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, MATEK.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite