Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Supraveghere completă chiar și īn condiții dificile cu soluțiile de la ELKO Romania

06 Decembrie 2021Camera AXIS Q6315-LE împreună cu AXIS Q6100-E supraveghează inteligent o suprafață impresionantă de teren de până la 23.000 mp
Camerele IP oferite de producătorului suedez Axis Communications au putere de procesare sporită și caracteristici de înaltă performanță care le face capabile să colaboreze pentru a oferi o soluție puternică de supraveghere. Una dintre camerele care înglobează astfel de caracteristici avansate este AXIS Q6315-LE.

Proiectată pentru a fi utilizată în proiecte cu grad înalt de importanță, cum ar fi supravegherea spațiilor publice din interiorul localităților, această cameră tip PTZ (pan, tilt and zoom) oferă rezoluție HD 1080p, zoom optic de 31x, sistem de iluminare IR și funcție de vedere pe timp de zi/noapte pentru a capta imagini detaliate la distanță în orice moment al zilei.Urmărirea și identificarea sigură a obiectelor

Echipată cu tehnologia Autotracking 2, Q6315-LE poate detecta un obiect pe măsură ce acesta se mișcă în câmpul său vizual, poate mări imaginea și îl poate urmări într-o zonă definită. Acest lucru este îmbunătățit și mai mult de AXIS Object Analytics (AOA), care este capabil să clasifice oamenii și vehiculele, permițând utilizatorilor să configureze mai multe scenarii personalizate simultan. Datorită capabilităților de procesare machine-learning și a aplicației menționate AOA se pot filtra alarmele false, îmbunătățind astfel eficiența și acuratețea supravegherii.

Folosind foarte bine funcționalitatea PTZ a camerei, Autotracking 2 și AXIS Object Analytics sunt ideale pentru situațiile în care activitățile suspecte trebuie identificate și monitorizate rapid. Zone precum centrele orașelor, parcuri de distracție și alte locații supuse traficului intens ar beneficia foarte mult de această funcție, ajutând operatorii să supravegheze îndeaproape zonele de interes și să implementeze din timp acțiuni de răspuns la declanșarea unor evenimente.Imagini clare în condiții solicitante

Tehnologia Sharpdome de la Axis și focalizarea laser sunt un alt set de caracteristici inovatoare ale camerei Q6315-LE. Sharpdome permite rotirea continuă la 360° a întregii structuri a domului, oferind imagini de calitate optimă în toate pozițiile de pan și înclinare. În plus, pe plan vertical echipamentul este capabil să ofere imagini de până la 20 de grade deasupra liniei orizontului, fiind în acest fel utilă pentru monitorizarea acoperișurilor clădirilor.

Sharpdome încorporează, de asemenea, funcționalitatea AXIS Speed ​​Dry pentru a vibra domul la o viteză mare, scuturând picăturile de apă și îmbunătățind claritatea imaginilor în condiții de umiditate. Focalizarea cu laser îmbunătățește, de asemenea, captarea imaginii prin utilizarea unui laser încorporat pentru a măsura distanța dintre cameră și obiectul urmărit, pentru a permite camerei să focalizeze mult mai rapid și mai precis, rezultând imagini clare în orice moment.

Aceste tehnologii permit camerei să funcționeze în condiții mai dificile în care camera trebuie să urmărească dinamic un obiect chiar dacă vremea este nefavorabilă, păstrând în același timp o imagine clară. Aplicații în zone precum porturile maritime ar beneficia de focalizarea precisă și de sistemul de măsurare laser din cauza condițiilor extreme și a probabilității ca obiectele să se miște constant în zona de vizualizare.

Vizualizări la distanță lungă în condiții de lumină scăzută

Camera dispune de LED-uri IR de mare putere integrate, cu o rază de acțiune impresionantă de până la 300 m. Pe lângă aceasta, camera include tehnologia OptimisedIR de la Axis, care ajustează intensitatea LED-ului IR pe măsură ce camera mărește sau micșorează imaginea, asigurându-se că întreaga zonă de vizualizare este iluminată suficient. Această caracteristică este utilă în special în zonele mari predispuse la iluminare slabă sau care necesită monitorizare pe timp de noapte, cum ar fi depozitele deschise. OptimisedIR permite obținerea unei imagini clare, chiar și atunci când iluminarea este insuficientă sau o zonă complet întunericată.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite