Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Supraveghere completă chiar și īn condiții dificile cu soluțiile de la ELKO Romania

06 Decembrie 2021






Securitate optimizată a rețelei
Unul dintre punctele forte ale AXIS Q6315-LE îl reprezintă caracteristicile sale de securitate cibernetică. Camera include o varietate de caracteristici de securitate care ajută la menținerea dispozitivului protejat împotriva încălcării confidențialității și tentativelor de sabotaj. Doar software-ul și actualizările autorizate sunt acceptate în sistem, blocând accesul pentru un potențial firmware rău intenționat.

Funcționalitatea Secure Boot acționează ca un gatekeeper, blocând orice secvență neautorizată pentru a permite camerei să se inițializeze fără probleme și în siguranță. Această caracteristică permite, de asemenea, utilizatorilor să restabilească camera la starea implicită din fabrică, asigurându-se că nu există programe malware stocate pe dispozitiv.

În plus, în vedere protejării cheilor criptografice pe echipamente, Q6315-LE integrează un model TPM2.0 certificat FISP 140-2.

În zilele noastre, securitatea cibernetică a devenit o prioritate pentru utilizatori atunci când selectează noi dispozitive pentru a le integra în sistemele lor de securitate a rețelei. Caracteristicile avansate de securitate incluse în această cameră PTZ oferă utilizatorilor siguranță, știind că echipamentul permite protecția împotriva amenințărilor de securitate și a programelor malware care le-ar putea penetra rețeaua și ar putea compromite informații importante.



Pentru a aduce mereu valoare echipamentelor, lista aplicațiilor care rulează direct din camere poate fi extinsă folosind flexibilitatea oferită de AXIS Camera Application Platform (ACAP). ACAP este o platformă deschisă, care permite partenerilor Axis să dezvolte noi aplicații ce pot fi descărcate și instalate pe camerele de rețea. Modelul AXIS Q6315-LE poate fi montat împreună cu AXIS Q6100-E pentru a extinde nivelul de acoperire până la 23.000 mp și pentru a asigura operatorului un nivel mare de acoperire prin intermediul unui singur ansamblu video. Funcționalitatea one click PTZ oferă operatorului posibilitatea selecției din câmpul vizual oferit de Q6100-E a unei zone de interes pe care Q6315-LE o va putea reda la nivel de zoom relevant pentru a obține toate detaliile relevante. În plus, deoarece această cameră utilizează aceeași consolă, aceeași sursă de alimentare și același cablu de rețea ca și modelul AXIS Q6100-E, costurile sunt optimizate ca pentru instalarea unui singur echipament.

Mai multe detalii și sfaturi legate de scenariile de utilizare a camerei AXIS Q6315-LE puteți obține de la specialiștii ELKO Romania, distribuitor autorizat al produselor Axis Communications în România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite