Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

BitDefender la puterea a zecea

23 Octombrie 2006



BitDefender, divizia de securitate a SOFTWIN, a lansat a zecea generatie de solutii pentru desktop. Gama BitDefender 10 contine trei solutii, care se adapteaza diferitelor nevoi de securitate, ale utilizatorilor de calculatoare.


pachet-bit-defenderGeneratia 10 aduce utilizatorilor Bitdefender noi avantaje constand in detectia softurilor rootkit, protectia datelor confidentiale si scanarea traficului web, email, precum si a celui de fisiere partajate. La acestea se adauga transformarea substantiala a modulului firewall si imbunatatirea modulului de detectare dotat cu tehnologia proactiva B-HAVE.


BitDefender Internet Security v.10 raspunde cerintelor de securitate ale unui computer conectat la Internet. Modulele Antivirus, Firewall, Antispam, Antispyware si Parental Control ofera protectie completa impotriva tuturor amenintarilor informatice: virusi, spyware, spam, scam, incercari de phishing, intruziuni, continut web nedorit.


BitDefender Antivirus Plus v.10 integreaza module Antivirus, Firewall, Antispam si Antispyware intr-un pachet de securitate complet, adaptat atat nevoilor utilizatorilor individuali, cat si companiilor.


BitDefender Antivirus v.10 este un puternic instrument Antivirus si Antispyware. Usurinta in utilizare si actualizarile automate fac din BitDefender Antivirus v.10 un produs antivirus de tip ”instaleaza si uita”.


10 motive pentru a alege BitDefender:


1. Proactivitatea: prin tehnologia proprietara B-HAVE (Behavioral Heuristic Analyzer in Virtual Environments) BitDefender mentine sistemul de operare in deplina siguranta, protejandu-l inclusiv de virusii necunoscuti, prin analizarea modului in care se comporta acestia.


2. Interactiunea cu produsul imbunatatita: BitDefender a regandit interactiunea cu produsul, punand accent pe usurinta si simplitatea utilizarii. Prin urmare, noua generatie presupune o mai mica implicare a utilizatorului, datorita folosirii eficiente a capacitatii de automatizare a sarcinilor si a “invatarii” preferintelor utilizatorilor.


3. Usurinta in utilizare: cu ajutorul ghidului care apare imediat dupa instalare, utilizatorii pot selecta cele mai potrivite setari de actualizare, pot stabili un program de scanare si alege o cale rapida de inregistrare si activare a produsului.


4. Detectia rootkiturilor: detecteaza soft-urile realizate cu scopul de a ascunde procese care ruleaza, fisiere sau informatii despre sistem si care ar putea permite unui „intrus“ accesul in sistem.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite