Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Furnizori

Zyxel - Trei tendințe īn materie de securitate pentru IMM-uri īn 2022

19 Ianuarie 2022




3. Reflectarea legislației privind confidențialitatea în deciziile de cumpărare
În ultimii ani, confidențialitatea datelor a devenit un subiect fierbinte de conversație pentru guvern și întreprinderile mari prin apariția Regulamentului general al UE privind protecția datelor și reformele legislative ulterioare. Cu toate acestea, având în vedere că încălcările securității datelor au înregistrat o creștere de 14 % în 2021 până în 2020, IMM-urile au fost obligate să acționeze mai vigilent pentru a proteja datele clienților.

Acest lucru a cauzat o mulțime de probleme pentru IMM-urile care nu dispun de departamentele dedicate de politică și securitate la care au acces marile corporații. Confruntate cu plângeri din ce în ce mai mari din partea clienților preocupați de datele lor cu caracter personal, aceste întreprinderi mai mici vor trebui să găsească și să adopte soluții ușoare care pot ajuta la limitarea și gestionarea datelor.

În cele din urmă, pe măsură ce încălcările securității datelor devin mai proeminente, IMM-urile vor trebui să plaseze securitatea ca prioritate de vârf în cadrul modelelor lor de afaceri pentru a supraviețui. În lipsa infrastructurii interne pentru a implementa măsuri de securitate mai avansate, în 2022, IMM-urile vor apela la furnizori și MSP-uri pentru a acumula cunoștințe, echipamente și infrastructură pentru a se apăra împotriva atacatorilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite