Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

S&T a deschis un Centru regional de competenta pentru HP OpenView

23 Octombrie 2006



S&TLa inceputul lunii octombrie, compania S&T a anuntat deschiderea la Bucuresti, cu sprijinul HP, a unui Centru de competenta pentru solutiile HP OpenView a carui misiune este de a furniza suport tehnic si de vanzari pentru clientii subsidiarelor S&T din cele 19 tari din Europa Centrala si de Est in care este prezent grupul austriac. Inaugurarea survine la jumatate de an dupa ce S&T Romania, companie care, in decursul celor peste 12 ani de activitate, a dezvoltat competente in implementarile solutiilor HP OpenView, a primit distinctia „HP OpenView Partner of the Year 2005“ pentru Romania.


Evenimentul, la care au participat din partea filialei romanesti a S&T dl Bogdan Cocora, managing director S&T, si dl Catalin Chitu, managerul noului HP OpenView Compenetence Center S&T, s-a bucurat de o atentie deosebita din partea HP, dovada fiind prezenta alaturi de staff-ul S&T a dlui Radu Enache, country manager HP Romania, si a dlui Helmuth Bernhard, software business sales manager HP EEM.


Cu aceasta ocazie, dl Radu Enache a insistat sa sublinieze sentimentul de satisfactie generat de crearea acestui centru de competente in Romania: „Pentru noi, anuntul de astazi este un prilej de satisfactie deoarece reprezinta concretizarea unui proiect comun, care este rezultatul unei colaborari de ani de zile dintre HP si S&T in zona produselor cu valoare adaugata si in cea serviciilor. Suntem multumiti ca Romania a fost aleasa ca destinatie investitionala, deoarece ne-am propus sa construim un centru de clasa mondiala in Bucuresti, pentru solutiile HP OpenView, si suntem convinsi ca acesta va avea o contributie semnificativa la perfectionarea competentelor de vanzari si suport tehnic oferite de S&T clientilor din Europa Centrala si de Est“.


„Decizia de a deschide acest centru de competenta la Bucuresti reprezinta inca o recunoastere a profesionalismului membrilor echipei S&T Romania, fiind in acelasi timp o dovada a faptului ca dispunem de resurse certificate si capabile sa sprijine activitatea celorlalte subsidiare ale grupului S&T. Avem convingerea ca impreuna cu HP vom putea oferi suport eficient utilizatorilor de solutii HP OpenView din regiune“, a declarat dl Bogdan Cocora, managing director S&T Romania.


Dl Catalin Chitu, manager HP OpenView Compenetence Center S&T, a prezentat o serie de date, precum si estimari asupra perspectivelor de dezvoltare locala si regionala ale noului centru de competente.


Radu Ghitulescu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite