Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România: „Managementul resurselor IT este esența digitalizării domeniilor critice“

14 Aprilie 2022




Cum a progresat în ultimul an dezvoltarea rețelei de parteneri și instruirea specialiștilor pentru valorificarea oportunităților din piață?
Chiar dacă au trecut mai puțin de trei ani de la lansarea în piața locală, în 2019, cu doi ani de pandemie, am avut o interacțiune apropiată cu companiile din piață dornice să colaboreze cu noi. Bineînțeles, precedați fiind de calitatea produselor ATEN, am reușit să construim și să consolidăm o rețea de parteneri de implementare de peste 100 de parteneri la nivel național, capabili să asigure implementarea la cel mai înalt nivel a soluțiilor ATEN în toate domeniile de activitate. Alături de aceștia, ne implicăm activ și oferim gratuit cursuri de instruire și suport prin specialiștii noștri, facem vizite la clienți și parteneri, derulăm proiecte pilot și punem constant la dispoziție resurse de informare online, atât pe site-ul propriu, cât și pe canalul de YouTube. Succesul de piață se datorează în bună măsură modului în care utilizatorul final înțelege beneficiile pe care un produs i le aduce și utilizării eficiente a soluțiilor tehnice disponibile.

Ce prefigurați că apare pe linia orizontului tehnologic din perspectiva conectivității?
„Simply Better Connections” este sloganul pe care ATEN îl susține prin tot ceea ce face și dezvoltă. Practic, aceasta înseamnă să vă oferim soluții inovatoare pentru ca dumneavoastră să realizați conexiuni mai bune, în mod eficient și fără întreruperi, cu informațiile și oamenii potriviți. Drept urmare, ATEN vă conectează cu lumea, oricând și oriunde, oferindu-vă tehnologii care vă permit să împărtășiți și să vă implicați prin tehnologii care permit accesarea și partajarea conexiunilor, cu accent pe energie verde. ATEN face ca viața profesională și personală să fie mai ușoară, mai simplă și mai bine conectată, în aceste perioade în care hibrid a devenit un stil de viață.
Soluțiile SOHO și SMB de la ATEN oferă o serie de produse KVM prin cablu, KVM de birou și KVM LCD. Soluțiile pentru întreprinderi propun o serie de soluții Over IP care permit clienților să gestioneze eficient infrastructura IT de oriunde din lume. Linia Professional Audio/Video oferă soluții video integrate pentru uz casnic și profesional pentru o varietate de utilizări, inclusiv aplicații corporative, educaționale, de ospitalitate, comerciale și home theater. Linia Green Energy, dezvoltată recent, oferă soluții de economisire a energiei pentru centrele de date, cu o gamă de PDU-uri inteligente care oferă gestionare în timp real a energiei și indicatori de performanță la nivel local și de la distanță.
ATEN este specializată în soluții de conectivitate și management. Ne distribuim produsele printr-o rețea globală de vânzări pentru a satisface o gamă largă de nevoi ale clienților. ATEN livrează și ne pasă de clienții noștri. Ne-am angajat să oferim cel mai bun suport pentru clienți din industrie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite