Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

BRD Société Générale se aliaza cu GECAD ePayment

23 Octombrie 2006



„Inovatia reprezinta una dintre valorile care ghideaza actiunile BRD, iar domeniul e-commerce are nevoie in acest moment de un impuls puternic pentru a se putea dezvolta in continuare. Consideram ca asocierea noastra cu GECAD ePayment reprezinta acel impuls de care piata romaneasca a serviciilor de e-commerce are nevoie“, a declarat Hervé Barbazange, director general adjunct al BRD-Groupe Société Générale, cu ocazia recentei lansari a serviciului comun BRD ePayment, in urma incheierii unui parteneriat strategic intre BRD Société Générale si GECAD ePayment International.


Noul parteneriat, o premiera in domeniul comertului electronic din Romania, va permite furnizarea impreuna de solutii de comert electronic companiilor romanesti care doresc sa isi inceapa activitatea comerciala on-line sau care desfasoara deja tranzactii pe Internet, gestionarea in comun, de catre GECAD ePayment si BRD Société Générale, a unor contracte de amploare in domeniul comertului electronic, precum si derularea unor proiecte comune de informare a publicului, comercianti si cumparatori deopotriva, asupra beneficiilor tranzactiilor on-line.


„Acordul incheiat intre companiile noastre este un gest firesc pentru o piata de comert electronic in plina dezvoltare asa cum este cea din Romania. Ne bucura faptul ca, impreuna cu BRD, punem bazele unor pratici de comert electronic profesioniste, la nivel occidental“, a declarat Radu Georgescu, presedinte GECAD Group.


Potrivit oficialilor GECAD, in Romania exista la ora actuala peste opt milioane de carduri bancare active, aproximativ 600 de magazine on-line si circa 6 milioane de utilizatorilor Internet. Desi cifrele nu sunt prea favorabile, specialistii ePayment estimeaza ca valoarea tranzactiilor on-line prin card bancar va creste cu 25% fata de 2005, depasind valoare de 10 milioane de euro, acest lucru rasfrangandu-se si asupra cifrei de afaceri a GECAD pe 2006, (estimata la 3 milioane de euro), datorita cresterii valorice a tranzactiilor procesate prin platforma Gecad ePayment.


Radu Ghitulescu



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite