Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

5-8 mai: Zilele Horticulturii Bucureștene – Hortus FlowShow România 2022

02 Mai 2022



În perioada 5-8 mai 2022, sunteți așteptați la evenimentul anual al Facultății de Horticultură, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, în campusul Agronomie-Herăstrău, din Bd. Mărăști, nr.59.
Cel mai frumos eveniment al primăverii vă conduce într-o călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, expoziții și demonstrații în teren. Veți avea ocazia să participați la prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.



Împreună cu partenerii noștri, dorim să vă inspirăm să vă apropiați de natură, prin prezentarea celor mai bune soluții ecologice și produse horticole pentru casă și grădină. Veți putea descoperi soluțiile de reciclare și de compostare eficientă a deșeurilor alimentare și vegetale.
În cadrul târgului Hortus FlorShow România veți putea achiziționa direct de la producători, pomi și arbuști fructiferi, flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale.
Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucureștene 2022.
Ediția din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară sub simbolul bujorului, pentru a susține în continuare inițiativa proclamării oficiale a Bujorului ca Floare Națională a României.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite