Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Pentru al doilea an consecutiv, Ericsson este lider global pe piața infrastructurii de rețea 5G, potrivit clasamentului Frost Radar

07 Iunie 2022




Portofoliul de infrastructură de rețea 5G al Ericsson cuprinde 5G RAN, dual-mode 5G Core și 5G Transport care abordează toate aspectele implementării 5G - de la furnizarea de servicii cu latență scăzută și lățime de bandă mai mare, asigurând un timp de răspuns instant pentru utilizatori și pregătirea viitoare a rețelei pentru furnziorii de servicii de comunicații. Portofoliul 5G al Ericsson include, de asemenea, soluții precum Ericsson Radio System, 5G Carrier Aggregation, Ericsson Spectrum Sharing, soluții de fragmentare a rețelelor sau pentru automatizarea serviciilor și monetizarea 5G. Furnizorii de servicii de comunicații au astfel la dispoziție soluții 5G care permit abordarea modulară atunci când trec la o rețea 5G cloud-native sau atunci când vor să își extindă serviciile pentru a le oferi clienților noi oportunități de afaceri.

Amintim că, în luna martie a anului curent, compania Ericsson a fost desemnată lider și în raportul Gartner® Magic Quadrant™.

Raportul complet Frost Radar™ poate fi descărcat de aici: https://www.ericsson.com/en/5g/forms/frost-radar-5g-network-infrastructure-market

**Aceste cifre au fost anunțate la momentul producerii și publicării raportului Frost Radar. Cele mai recente cifre sunt disponibile aici: https://www.ericsson.com/en/5g/contracts.

NOTE PENTRU EDITORI:
*172 de acorduri 5G comerciale, la data de 24 mai 2022
**121 de rețele 5G comerciale live, în 54 de țări, la data de 24 mai 2022



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite