Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

5 eleve din România câștigătoare pe Europa la competiția de IT și antreprenoriat

13 Iulie 2022




https://youtu.be/uvkPwKs2ehw

Echipa LadiesFirst reprezintă România în divizia de juniori cu o aplicație ce le poate oferi femeilor sprijin medical, prin posibilitatea de a face programări în funcție de analizele de care au nevoie, dar și cu o categorie de discuții.

https://youtu.be/aFwn3HrvpLc

Cine poate participa la Technovation Girls
Organizată în România de către Asociația Adfaber, competiția Technovation Girls are loc în fiecare an. Este dedicată elevelor care își doresc să învețe să programeze, să creeze un plan de afaceri și de marketing și să își lanseze propria afacere în industria IT sau să urmeze o carieră în domeniu.

În 2022, Adobe România s-a alăturat din nou Asociației Adfaber pentru a mentora o parte din participante, dar și în calitate de sponsor al unei echipe.

În calitate de mentor pentru Technovation, am avut ocazia să ajut elevele participante să realizeze că o carieră în technologie este posibilă, că programarea e simplă și plină de satisfacții și că orice problemă poate fi rezolvată dacă îi aloci suficient timp.” - Elinnore Niculcea (Software Development Engineer, Adobe Target)

La competiție se pot înscrie elevele cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, iar perioada de înscrieri poate fi urmărită pe site-ul Asociației Adfaber.

În fiecare an, competiția Technovation se închide cu Summit-ul Mondial, unde comunitatea Technovation Girls, sărbătorește realizările fiecărei echipe participante, dar și pe voluntarii care au ajutat pe parcurs.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite