Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

ATEN revoluționează modul de gestionare a camerelor de control

28 Iulie 2022



ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, reinventează modul prin care companiile pot menține și gestiona camerele de control, folosind noile receptoare și emițătoare prin IP seria KX. Prin intermediul acestor tehnologii se pot gestiona remote mai eficient camerele de control, principalul avantaj fiind faptul că nu înregistrează întârziere (latența 0) la o calitate video de 5K: 5120 x 1440 @ 60 Hz (4:4:4).
Soluțiile propuse de ATEN sunt varianta optimă pentru turnurile de control aerian, modul de lucru remote, transmisia live a evenimentelor sportive sau ale emisiunilor TV, precum și pentru domeniul producției industriale. Totodată, aceste soluții permit și gestionarea camerelor de servere și utilizarea acestor soluții de la distanță, fără a fi nevoie de prezența în proximitate datorită transmisiei prin tehnologia IP și integrarea extenderelor în soluțiile concepute de profesioniștii ATEN.



Restructurarea modului în care oamenii muncesc de la birou, de acasă sau alternând în modul hibrid, poate reprezenta o provocare pentru companii. Acestea trebuie să gestioneze acum camera de servere și de la distanță, iar tehnologiile ATEN caută să rezolve problemele cu care se pot confrunta clienții prin extinderea beneficiilor ca urmare a utilizării unei soluții KVM over IP.

Optimizați procesele companiei păstrând o calitate video deosebită

Prin intermediul seriei KX, ATEN asigură clienților săi o calitate înaltă a transmiterii video, prin capacitatea difuzării la rezoluție 5K și un contrast de 12-biți care asigură calitatea transmiterii în timp real a sursei video prin IP. Totodată, seria KX poate susține și un frame rate de 240 Hz folosind rezoluția Full HD sau 144 Hz pentru rezoluția Quad HD.

Modul Panel Array™ permite utilizarea în timp real a mai multor surse video pe un singur monitor

Cu ajutorul KVM – CCKM pentru managementul matricilor se pot controla cu ușurință mai multe surse video de pe un singur monitor. Interfața permite un aranjament de până la 6x6 surse video. Acest controller îmbunătățește nivelul de calitate al transmisiei video în timp real și se pot gestiona și modifica din timp mai multe profiluri sau surse video ce vor fi afișate pe un videowall.



Datorită tuturor caracteristicilor echipamentelor KVM de emisie, utilizatorul consolei poate beneficia de tehnologia Boundless Switch ce permite gestionarea simplă și intuitivă a unui videowall. Astfel, se poate modifica imaginea de pe unul dintre ecranele videowall-ului prin simpla navigare cu mouse-ul, selectarea sursei video ce trebuie modificată și editarea acesteia pe ecranul operatorului. Totodată, munca colaborativă, cu mai mulți operatori în echipă este un obiectiv important atins în dezvoltarea ultimelor modele ATEN. Tehnologia le permite operatorilor să “tragă” (pull) și “împingă” (push) sursele video de pe videowall printr-o simplă apăsare de buton. Acest element contribuie semnificativ la eficiența operațiunilor, iar operatorii pot distribui între ei cu ușurință și întâmpina dificultățile care îi provoacă prin utilizarea funcționalității de push-pull de pe un ecran al unui operator pe ecranul celuilalt operator.

În concluzie, soluția ATEN KX9970 cu funcționalități 5K permite:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite