Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Echipamentele ATEN cu tehnologie HDBaseT reprezintă cheia organizării de expoziții captivante

06 Septembrie 2022





ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, a dezvoltat în ultimii ani o serie de echipamente și soluții cu tehnologie HDBaseT, ale căror performanțe și calitate vizuală la cele mai înalte standarde fac posibilă redarea de conținut într-un mod deosebit de realist și captivant. Echipate cu chip-uri Valens Semiconductor, dispozitivele ATEN HDBaseT oferă mai multe beneficii utilizatorilor. În primul rând, sunt garantate transmisiuni audio-video extrem de clare, la rezoluție video 4K, cu suport audio Dolby Digital 5.1 și DTS HD. În plus, transmisiunile sunt posibile pe distanțe de până la 100m, folosind cabluri Cat 5e/6/6a.

Echipamentele au un design intuitiv, orientat către nevoile utilizatorului, soluțiile de extensie ATEN HDMI HDBaseT fiind dispozitive plug and play, cu marcaje ușor de înțeles, pentru a simplifica instalarea și diagnoza. Iar pentru că folosesc protocolul standard HDBaseT, soluțiile asigură un nivel ridicat de compatibilitate și versatilitate, putând comunica fără niciun fel de probleme cu dispozitive de redare video și video-proiectoare.



În calitate de membru contribuitor al HDBaseT Alliance, ATEN deține la ora actuală un portofoliu care conține peste 30 de produse HDBaseT, proiectate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și implementate în multiple aplicații la nivelul întregii lumi. Cu ajutorul acestora, dispozitive de redare de conținut video, video-proiectoare și soluții de extensie pot fi integrate într-un singur sistem, pentru a crea expuneri realiste, deosebit de captivante pentru publicul spectator. Un model excelent pentru astfel de scenarii de utilizare, care presupun acoperirea cu imagini vibrante a întregii perspective vizuale a spectatorului, îl reprezintă ATEN VE811. Această soluție pentru transmisiuni HDBaseT respectă specificațiile HDMI 3D, Deep Color, HD lossless audio și CEC pass-through, oferind totodată suport Dolby Digital 5.1 și DTS HD audio. În plus, adoptă un design compact, ceea ce face ca instalarea să fie deosebit de ușoară, indiferent de locație. Așa se face că soluția a fost aleasă pentru realizarea unora dintre cele mai captivate expoziții organizate vreodată.

Van Gogh: The Immersive Experience
, Claude Monet: The Immersive Experience și Dinos Alive! Immersive Experience sunt trei astfel de evenimente, a căror punere în scenă este posibilă datorită tehnologiei ATEN. Create sub forma unor încăperi cu imagini la 3600 și sunet surround, ele creează o experiență realistă, inedită, iar datorită ingeniozității care stă la baza ATEN VE811, mobilitatea acestora și ușurința instalării soluției tehnice sunt garantate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite