Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Veeam lansează o platformă nouă de sprijin pentru companii in fața atacurilor ransomware

14 Februarie 2023Veeam® Software, lider în protecția modernă a datelor, a anunțat astăzi lansarea Veeam Data Platform, o platformă nouă și unică, ce oferă capabilități avansate de securizare și recuperare a datelor și pentru cloud-ul hibrid. Veeam Data Platform include și Veeam Backup & Replication™ (VBR) v12, oferind cel mai performant backup securizat și o recuperare rapidă și fiabilă a datelor, care vor ține orice business în mișcare. Mai mult, aceasta reunește cele mai recente caracteristici oferite de Veeam într-o singură soluție puternică. Mai mult, există trei pachete disponibile de acces în platformă pentru clienții care doresc să-și protejeze aplicațiile din mediile cloud, virtual, fizic, SaaS și Kubernetes. Pachetele sunt capabile să facă față unui set tot mai mare de provocări, de la întreruperi spontane, până la erori în funcționare sau atacuri ransomware, toate fiind adaptate unor medii IT complexe și aflate în proces de extindere.

Platforma Veeam Data Platform îndeplinește cele trei cerințe cheie pentru a menține o afacere operațională: asigură securitatea datelor, recuperarea acestora și oferă libertatea de a efectua backup-uri și de a utiliza datele de oriunde, fără a fi nevoie de o platformă sau un anume cloud. Veeam Data Platform este disponibilă în trei pachete de nivel enterprise: Foundation, Advanced și Premium. Toate conțin soluțiile premiate ale Veeam, anume VBR și Instant Recovery, iar pachetele Advanced și Premium oferă în plus caracteristici avansate de reziliență, inclusiv monitorizare, analiză și recuperare.

· Pachetul Foundation oferă cea mai amplă protecție a datelor din industrie datorită soluției VBR v12. În plus, include peste 500 de funcții și îmbunătățiri noi.

· Pachetul Advanced combină VBR cu Veeam ONE (ONE) pentru a oferi atât monitorizări ample și inteligente, cât și capacitatea de a identifica și oferă posibilitatea de a identifica și remedia probleme ce pot afecta buna funcționare și care pot aduce pagube organizațiilor.

· Pachetul Premium oferă capabilități de protecție și recuperare a datelor de ultimă generație, cu ajutorul VBR, ONE și Veeam Recovery Orchestrator (VRO). Pachetului Premium i se adaugă și automatizarea integrală a procesului de recuperare a datelor complexe cu pierderi minime, toate acestea în timp ce contribuie la testarea automată și oferă o reziliență completă a datelor și garanția recuperării lor printr-un singur click. Clienții ediției Premium sunt, de asemenea, eligibili pentru noua Garanție Veeam Ransomware, care acoperă costul recuperării datelor în cazul unui atac cibernetic sau ransomware, în limita a cinci milioane de dolari.

„Organizațiile sunt mai vulnerabile ca niciodată. În ultimele douăsprezece luni, 85% dintre organizații au suferit atacuri cibernetice cel puțin o dată, o creștere de la 76% față de anul trecut”, a declarat Danny Allan, CTO și Senior Vice President of Product Strategy Produs la Veeam. „Înțelegem că liderii IT simt că nu sunt suficient de protejați și, pe măsură ce mediile IT continuă să devină mai complexe și mai solicitante, este tot mai evident că protecția modernă a datelor trebuie integrată în planul de pregătire cibernetică. Platforma Veeam Data reunește soluțiile noastre cele mai bune, astfel încât să pună la dispoziția clienților o platformă unică pregătită să ofere securitatea datelor, recuperare fiabilă a datelor și libertatea gestionării datelor, aceasta fiind concepută pentru a oferi clienților noștri posibilitatea de a alege soluția potrivită nevoilor lor".Toate pachetele Veeam Data Platform folosesc cea mai recente tehnologii de protecție a datelor din VBR v12. Noile funcționalități oferă capabilități de recuperare a datelor companiei și asigură protecție în fața dezastrelor sau a atacurilor cibernetice în hybrid cloud, incluzând:

· Funcționalități noi de backup direct în object storage: se poate profita din plin de scalabilitatea nelimitată a stocării on-premise și cloud, fără a reduce performanța. Backup-urile pot fi trimise direct către ecosistemul Veeam de parteneri care oferă stocare a datelor de tip object storage și astfel se asigură performanța necesară pentru îndeplinirea obiectivelor sau pentru a face backup-uri din orice locație, direct în cloud.

· Imuabilitate pentru toate operațiunile: E bine ca organizațiile să se asigure că backup-urile pot fi întotdeauna restaurate după un atac cibernetic, folosindu-se de opțiuni extinse de imuabilitate dedicate companiilor. Acestea sunt oferite de către furnizori de încredere, care includ block storage și file storage, spații de stocare de software și echipamente de stocare cu deduplicare, dar și stocarea în cloud sau pe benzi magnetice.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite