Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Mircea Prelipceanu CAS CRM: Īn 2023 dorim să extindem rețeaua de parteneri CAS īn Romānia

16 Februarie 2023



Piaţa românească de CRM a crescut constant în ultimii ani, pentru că antreprenorii au înțeles că nu mai pot creşte vânzările şi dezvolta afacerile fără un sistem CRM. Totodată, rezultatele partenerilor CAS Software, care au CRM-ul la nivel de core business, au arătat că interesul pentru produsele CAS este ridicat şi că acestea se potrivesc perfect companiilor românești. Deoarece CAS Software AG nu are birouri proprii în România, extinderea reţelei de parteneri este soluția perfectă pentru a satisface această cerere. Cea mai potrivită persoană să ofere mai multe informații despre acest proces este Mircea Prelipceanu, Head of International Sales la CAS Software AG.



Mircea, de ce consideri necesară extinderea reţelei de parteneri CAS în România?

În România, sectoarele IMM și Micro sunt „flămânde” de digitalizare, iar oferta CAS de sisteme CRM se potriveşte de minune cu aceste segmente pe mai multe paliere: preţ, funcţionalităţi, flexibilitate.

Prețurile CAS CRM sunt foarte competitive și nu este un secret ca piaţa locală este sensibilă la acest aspect. Insă, deşi sunt atenți la preț, antreprenorii romani doresc să primească multiple funcționalități de business într-un singur sistem. Iar aici sistemele CAS genesisWorld si SmartWE excelează, deoarece soluțiile noastre includ multe din sistemele necesare unei afaceri: CRM, Document Management, Project Management, Helpdesk, Customer Portal și multe alte module si integrari cu sisteme terţe disponibile pe piata din Romania. Astfel clienţii nu trebuie să cumpere mai multe sisteme diferite şi nici să-şi bată capul cu integrarea acestora. Mai mult, sistemele noastre sunt flexibile şi permit adăugarea de noi funcţii fără programare şi costuri suplimentare.

Sunt beneficii foarte apreciate în mediul IMM și Micro, companii care nu au nici specialişti in aceasta directie şi nici bugete IT mari. Pentru că respectă aceste coordonate, cele două sisteme CRM pe care le oferim SmartWe şi CAS genesisWorld se potrivesc ca o mănuşă în România.

Clienţii care au ales sistemele CAS CRM sunt foarte mulţumiţi, iar referințele bune atrag mereu şi alți prospecți. În acest context, avem nevoie de noi parteneri certificati pentru a creşte baza instalată şi cota de piaţă.

Care consideri că este profilul ideal al unui partener CAS?

Avem două soluții CRM în portofoliu, SmartWe, care este 100% cloud și CAS genesisWorld, un sistem CRM complex, disponibil atât on-premises cât și hostat. Aceste două soluții se complementează una pe cealaltă ca abordare de piață şi pot acoperi orice nevoie de business, de la micro întreprinderi până la IMM-uri. Cu această ofertă scalabila, acoperim probabil cca 98% din toate firmele din România.

Prin urmare, din această perspectivă putem vorbi de două clase de parteneri. Prima categorie sunt cei care au ca focus doar soluţia SmartWe, iar aici se califică orice companie IT care doreşte să vândă soluţii/servicii cloud şi are un minim de know-how în domeniul vânzărilor de business software.
În a doua categorie se califică partenerii cu focus pe ambele soluții, dar care au abilităţi şi experienţă în proiecte de ERP, CRM sau alte soluții software de business. Totodată acești parteneri trebuie să aibă și personal dedicat pentru vânzări, presales, consultanță tehnică și implementare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite