Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

FieldOS, un software pentru rezolvarea in timp real a problemelor din teren, vizeaza o finantare de 620.000 euro

16 Martie 2023



FieldOS, start-up care a lansat o soluție mobilă pentru a rezolva în timp real problemele pe care le-ar avea un activ fizic, vizează o finanțare de 620.000 de euro, din care 200.000 de euro pe SeedBlink, platformă de investiții care permite finanțarea de start-upuri tehnologice europene. Suma va fi utilizată în special pentru dezvoltarea companiei la nivel internațional, pe segmentul de restaurante în SUA și în zona de clădiri de business și rezidențial în Marea Britanie.

Suma de 420.000 de euro din rundă este investită majoritar de Liviu Munteanu și Mihai Guran, doi dintre cei mai cunoscuți business angels din România, cărora li se adaugă furnizorul de tehnologie IT Genetics.



Prin acest software, angajații companiilor care dețin și utilizează active fizice (precum echipamente, mașini, proprietăți) pot participa în timp real alături de echipele de suport și contractori la soluționarea problemelor care pot apărea în anumite locuri, la diferite echipamente. Astfel, colaborarea între clienți/angajați și echipa de suport/contractori este directă.



Tags: software, IT, FieldOS

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite