Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Noul KVM dock 4K DisplayPort USB-C de la ATEN sporește eficiența aplicațiilor de lucru flexibile

16 Martie 2023



ATEN International, cel mai important furnizor de soluții de conectivitate și management KVM și AV/IT, anunță astăzi lansarea noului echipament ATEN US3311 - KVM Dock Switch cu 2 porturi 4K DisplayPort USB-C, în premieră, 4 porturi USB3.2 și comutare rapidă. Acest nou dispozitiv este perfect pentru orice bank de lucru cu două laptopuri cu USB-C care trebuie să integreze și să partajeze un monitor extern 4K și periferice USB3.0 pentru eficiență și productivitate ridicată, cum ar fi munca intensivă de grafică sau gestionarea de date în medii SOHO, WFH și corporative.

ATEN US3311 Dock Switch asigură comutarea uimitor de rapidă, fiind nevoie de doar 3 secunde pentru a comuta între două sisteme, ceea ce face ca fluxurile de lucru să fie mai fluide ca niciodată. Cu 4 porturi USB3.2 Gen1 care pot transfera date cu până la 5Gbps, de 10 ori mai rapid decât USB2.0, acest dispozitiv poate, de asemenea, să sporească eficiența unei transmisii de mare viteză. Prin expansiunea USB pentru integrarea perifericelor, crește confortul utilizatorilor de a alimenta dispozitive externe fără a fi nevoie de un hub USB suplimentar.

Pentru a asigura o îmbunătățire la nivel vizual în munca intensă din domeniul graficii, ATEN US3311 dispune de performanțe AV extraordinare, cu suport pentru monitoare de până la 3840x2160@60Hz, precum și pentru monitoare 21:9 Ultrawide și 32:9 super Ultrawide.

"Ca urmare a impactului pandemiei, munca flexibilă este noua normalitate pentru mulți oameni. Comutarea mai rapidă și extinderea utilizării USB pentru integrarea perifericelor și transmisia de mare viteză sunt factorii importanți care pot crește eficiența și productivitatea în scenariile de lucru flexibile, în special cele care necesită operațiuni multitasking intensiv pe partea de grafică și date, cum ar fi crearea de conținut", a declarat Nicholas Lin, vicepreședinte senior al ATEN.

Principalele caracteristici ale echipamentului Dock Switch KVM ATEN US3311 cu 2 porturi 4K DisplayPort USB-C includ:
1. Comutarea facilă între 2 laptopuri cu USB-C – permite o conexiune plug-n-play cu un singur cablu USB-C, ceea ce înseamnă că 2 laptopuri pot folosi un singur monitor, o tastatură și un set de mouse.
2. Extinderea SuperSpeed cu 4 porturi – ceea ce alimentează cu ușurință dispozitivele externe cu 4 porturi USB3.2 Gen.1, cum ar fi HDD extern, cameră USB, căști USB etc., care pot transfera date cu până la 5Gbps
3. Viteza mare de comutare - doar 3 secunde pentru comutarea între două sisteme
4. Suportă tehnologia brevetată ATEN Video DynaSync ™ - care asigură rezoluții și configurații de afișare corecte la comutarea porturilor în toate sistemele de operare
5. Performanță AV excepțională în 4K@60Hz - suportă până la 3840x2160@60Hz
6. Lucrați în timp ce vă încărcați cu livrare de energie de 100 W - funcționează ca o stație de încărcare pentru a menține dispozitivele USB-C și perifericele USB alimentate
7. Compatibil cu Windows, MacOS M1/M2, iPadOS și Android


ATEN US3311 cu 2 porturi 4K DisplayPort USB-C este conceput pentru a permite să se lucreze pe două laptopuri USB-C cu cea mai rapidă comutare din industrie, trecerea la USB 3.2 și 4K@60.

Despre ATEN

Înființată în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții profesionale AV, SOHO și soluții inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, sănătate, producție, broadcasting și media și medii pentru transporturi. ATEN deține peste 650 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.
Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India, România, Africa de Sud, Indonezia și Mexic – cu centre de cercetare-dezvoltare în Taiwan, China și Canada. Pentru mai multe informații despre ATEN, vizitați www.aten.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite