Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SoftServe recrutează Omniverse și Data Engineers

16 Martie 2023



SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale din Europa, care a intrat pe piața locală în mai 2022 și a angajat deja aproape 70 de persoane în centrul de dezvoltare local, a accelerat procesul de recrutare și caută specialiști de top în tehnologii de ultimă generație precum Omniverse și Big Data.
Potrivit reprezentanților SoftServe, compania are în acest moment zeci de poziții deschise în România, inclusiv pentru specialiști seniori, cu peste 3-5 ani de experiență. Printre rolurile deschise se numără Omniverse Engineer, Big Data Engineer și Data Engineer.



SoftServe are una din cele mai mari comunități Big Data și Data Science din Europa de Est, cu peste de 200 de ingineri și o echipă de cercetare și dezvoltare de deep-tech care dezvoltă soluții de ultimă generație.
„România este o piață extrem de importantă pentru noi, vrem să construim aici un centru de dezvoltare solid, care va deservi clienți globali, așa că ne concentrăm să atragem specialiști de top, inclusiv în zone foarte noi și complexe, din ce în ce mai solicitate de clienții globali pe care îi deservim. În prezent avem aproape 70 de colegi în România, toți cu abilități tehnice excelente, și ne așteptăm ca în următoarele luni să atingem pragul de 100,” declară Dan Paraschiv, Country Manager SoftServe România.
SoftServe livrează soluții IT la nivel global, pentru clienți din America de Nord, Europa și Asia, și deservește industrii variate, de la energie și petrol la industria medicală, finanțe, retail, auto sau producție. Specialiștii săi au o expertiză extinsă, de la inginerie software, Cloud și DevOps la Big Data, Data Science, AI, IoT, securitate cibernetică, realitate extinsă (XR) sau robotică.
SoftServe sprijină activ comunitățile din interiorul companiei să își extindă aria de expertiză, inclusiv prin reconversie.
În 2006, compania și-a lansat propriul ecosistem educațional, SoftServe University, cu peste 1.100 de soluții de învățare și certificări, care le oferă angajaților competențe manageriale și de leadership, precum și abilități IT.
SoftServe University oferă programe de dezvoltare a competențelor tehnice, de pregătire pentru certificări internaționale, de dezvoltare a leadership-ului și a educației în afaceri, precum și cursuri de limbi străine și de comunicare interculturală pentru angajați.

Despre SoftServe
SoftServe este una dintre cele mai mari companii IT din Europa Centrală și de Est, cu peste 13.000 de angajați. Înființată în 1993, la Lviv, Ucraina, s-a extins în Polonia și Bulgaria în 2014 și a deschis recent centre de dezvoltare în Mexic, Columbia, Chile și România. SoftServe a deschis centrul din România în mai 2022, ca parte a strategiei de extindere a capabilităților globale de livrare, și intenționează să ajungă la 800 de angajați în România până la finalul lui 2025.
Compania oferă expertiză aprofundată în inginerie software, Cloud și DevOps, Big Data, AI și Machine Learning, Internetul Lucrurilor, realitate extinsă (XR) și robotică. Printre clienții companiei se numără giganți precum IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera și alții. SoftServe este partener Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, dar și al altor companii de tehnologie bine cunoscute.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite