Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Camere modulare de nouă generație, pentru o instalare discretă și un nivel īnalt de flexibilitate

27 Martie 2023Axis Communications anunță lansarea unor camere modulare de nouă generație care includ două unități principale, două unități semi-asamblate și recunoscute de UL, și cinci senzori. Dispozitivele din seria AXIS F asigură o supraveghere discretă cu o integrare ușoară. Camerele sunt bazate pe un concept divizat, unitatea principală, senzorul și cablul (până la 30 m) fiind alese în funcție de nevoile individuale ale fiecărui scenariu de supraveghere.

AXIS F9111 este o unitate principală cu un singur canal care oferă o rezoluție de 720p la 180 de cadre pe secundă sau o rezoluție HDTV 1080p la 60 cadre pe secundă, echipată cu senzori AXIS F21, AXIS F7225-RE și AXIS F4105-LRE. Toate celelalte unități principale acceptă patru fluxuri video cu rezoluție HDTV 1080p la 30 cadre pe secundă pe toate canalele video și necesită o singură licență pentru sistemul de video management (VMS) și un singur port de comutare indiferent de unitatea principală folosită.

Unitățile principale cu 4 canale, semi-asamblate și recunoscute de UL, AXIS F9114-B și AXIS F9104-B, sunt ideale pentru crearea de soluții video personalizate și sunt destinate integrării în produse finale cu certificare UL.Această serie de produse include și cinci senzori noi, inclusiv un senzor superangular (AXIS F2135-RE), un senzor cu distanță focală fixă (AXIS F2105-RE) și un senzor cu distanță focală variabilă (AXIS F2115-R). În plus, include un senzor obscur extrem de discret (AXIS F7225-RE), care este ideal pentru integrarea în spațiile restrânse precum utilajele și bancomatele.

De asemenea, această serie oferă un mini-senzor de tip dome discret și rigidizat (AXIS F4105-LRE) cu sistem de iluminare în infraroșu (IR) încorporat, care este ideal pentru utilizarea în magazinele comerciale sau birouri.

Acest mini-senzor de tip dome este conceput pentru a face față șocurilor și vibrațiilor, fiind adecvat și pentru supravegherea la bordul autobuzelor. În plus, acceptă o gamă largă de obiective M12 interschimbabile, făcând posibilă adaptarea câmpului vizual la scena monitorizată și obiectele de interes.

Caracteristicile principale:
Unități principale cu 1 canal și cu 4 canale;
Unități principale semi-asamblate recunoscute de UL;
Cinci senzori pentru diferite cazuri de utilizare;
Cablu și opțiuni de montare multiple;
Conectori SMA-FAKRA robuști.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite