Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Eveniment: TT Coffee & Demo – Salvează timp și bani cu soluțiile potrivite

29 Martie 2023



În data de30 martie 2023, începând cu ora 09.30 am,va avea loc evenimentul„TT Coffee & Demo – Salvează timp și bani cu soluțiile potrivite, organizat de Total Technologies împreună cu partenerul tehnologicHoneywell.



Evenimentul se adresează profesioniștilor care activează în domeniile:logistică, transporturi,retail, bricolaj, e-commerce, producție, distribuție, farma, curierat sau FMCGși se confruntă cu următoareleprovocări în operațiunile logisticeale afacerii:
• Fluctuație mare de personal;
Erori în picking;
Lucrători de naționalități diferite;
Durata mare a trainingurilor pentru angajații noi;
Productivitate scăzută a lucrătorilor în fluxurile de lucru;
Managementulși optimizarea utilizării dispozitivelor mobile din spațiile de lucru;
Gestionarea reparațiilor și a înlocuirii echipamentelor în caz de nevoie;

Prin acest eveniment ne dorim să informăm piața logistică privind soluțiile de automatizare și eficientizare a depozitelor din România folosind tehnologii de ultimă generație.

Am pregătitdemonstrații practicepentru soluțiileHoneywell Operational IntelligenceșiHoneywell Voice, după care vom aprofunda cu o sesiune interactivă de discuții alături de invitații noștri.

Honeywell Operational Intelligence
este o soluție de gestionare a activelor, care vă ajută să urmăriți, să gestionați și să optimizați utilizarea dispozitivelor mobile din toate spațiile de lucru. Este un software care merge mai departe de simpla colectare de date. Face un pas înainte și analizează aceste date, oferind răspunsuri la provocările managerilor din operațional.

Operational Intelligencevă arată ce se întâmplă în compania dumneavoastră, în timp real, analizează toate problemele, și cel mai important, identifică soluții, astfel încât să puteți acționa imediat, oferind-vă astfel un avantaj competitiv.

Aplicația are puterea de a modela viitorul unei companii prin beneficiile pe care le aduce.

Operational Intelligencevă oferă vizibilitate în spectru larg asupra afacerii dumneavoastră și vă indică acțiunile necesare, ajutându-vă să luați cele mai bune decizii, în cel mai scurt timp posibil.

Honeywell Voiceeste o tehnologie inovativă care eficientizează din ce în ce mai multe depozite din întreaga lume. Ea îmbunătățește procesul de pregătire a comenzii, făcându-l mai eficient și cu o marjă de eroare mult mai mică. Ne dorim să facem acestă soluție cât mai cunoscută și în România și din ce în ce mai multe spații logistice să o implementeze în operațiunile zilnice.

Dacă analizăm procesul tradițional de gestionare a comenzilor, vedem că majoritatea erorilor care apar se datorează distragerilor din timpul manipulării sau etichetării. Aceste greșeli sunt foarte costisitoare pentru orice afacere. Din fericire, s-a dovedit că utilizarea soluțieiHoneywell Voicereduce erorile chiar și cu80%,implică o creștere a productivității cu până la30%și nu în ultimul rând crește și confortul lucrătorilor. Datorită simplității în învățare și în utilizare, soluția este ideală in organizațiile în care lucreazăpersonal de naționalități diferiteșireduce substanțialfluctuația de personal.

Speakeri invitați:
Catalin Ivana - Solutions Architect, Total Technologies;
Miha Capuder - Account Manager, Voice Specialist, Honeywell
Bogdan Gheorghe – Territory Manager EE, Honeywell



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite