Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Techsylvania 2023 isi propune sa contureze viitorul, alaturi de reprezentanti ai GitButler, Clearbit si NFX

05 Aprilie 2023



Viitoarea conferință Techsylvania promite să fie un eveniment de neratat pentru pasionații de tehnologie și inovație. Anul acesta, conferința va avea loc la CREIC - un spațiu dedicat comunităților creative, unde inovația, educația și dezvoltarea își au toate locul.

Techsylvania aduce împreună inovatori, fondatori, executivi și profesioniști din domeniul tehnologiei din întreaga lume pentru a discuta tendințele de ultimă oră, cele mai recente dezvoltări și oportunitățile incitante din industria tech. Participanții se pot aștepta să învețe de la unele dintre cele mai strălucite minți din industrie și să obțină insights valoroase în privința viitorului tehnologiei.



Printre speakerii care vor prezenta la Techsylvania 2023 se numără Scott Chacon, cofondatorul GitButler; Andrew ONeal, cofondatorul Clearbit; și Will Sternlicht



Scott Chacon, CEO-ul GitButler, este o figură sonoră în industria tehnologiei. El a fost un om cheie în conducerea GitHub, care a ajuns de la o echipă mică la o companie uriașă, care a fost vândută în cele din urmă către Microsoft pentru 7,5 miliarde de dolari.

Andrew ONeal, cofondatorul Clearbit
, are un palmares dovedit de succes, având la activ lansarea a două afaceri de lifestyle B2C prospere. De asemenea, a adus contribuții semnificative industriei de imprimare 3D și a stimulat creșterea și îmbunătățirea abilităților designerilor în perioada de vârf a boom-ului de imprimare 3D.

Will Sternlicht, venture fellow la NFX
, este un antreprenor și investitor activ în start-up-uri care conduc inovația pentru mediul construit, cu un accent special pe rezolvarea deficitului de locuințe din America. El are investiții notabile în companii precum Esusu, Blank Street Coffee și Nav Talent.



Daca participi la conferinta te poti aștepta să fi printre fondatori, oameni de afaceri, pasionați de tech și executivi care sunt pasionați de tehnologie.

Techsylvania 2023 este un eveniment pe care nu trebuie să îl ratați. Pentru mai multe informații și detalii despre înregistrare, vă rugăm să accesați site-ul oficial la adresa www.techsylvania.com




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite