Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ELKO a lansat noua versiune de software de management video dezvoltata de Milestone Systems

05 Aprilie 2023



ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță lansarea XProtect 2023 R1, o actualizare de produs prin care Milestone Systems își extinde gama soluțiilor bazate pe tehnologia video de nivel enterprise. Această versiune îmbunătățește inovațiile anterioare aduse de XProtect VMS și oferă utilizatorilor o experiență de lucru intuitivă, integrată și puternică. În acest mod, cererea din ce în ce mai mare înregistrată pe piață pentru soluții video bazate pe date și construite pe o platformă deschisă este satisfăcută prin soluțiile complete de tehnologie video de cea mai înaltă calitate.

Versiunea R1 a XProtect aduce numeroase îmbunătățiri și răspunde nevoilor de bază ale utilizatorilor de software de management video (VMS), prin soluții de platformă deschisă fiabile, puternice și ușor de gestionat. Prin intermediul acestora, XProtect 2023 R1 vine cu flexibilitate și securitate, îndeplinind toate cerințele legate de gestionarea integrată bazată pe date a fluxurilor video. Cu o serie de îmbunătățiri aduse experienței de utilizator și performanței sistemului, inclusiv instrumente de colaborare puse la dispoziția operatorului și eficiența verificării înaintea instalării, versiunea 2023 R1 este o actualizare de software recomandată pentru toți utilizatorii XProtect.

Îmbunătățiri aduse pentru operatori

Versiunea 2023 R1 propune o serie de îmbunătățiri semnificative la nivelul experienței de utilizator, la cel al colaborării operatorului și la cel al cunoașterii situației actuale. Experiența utilizatorului include acum noutăți pentru experiența de utilizator (UX) în ambele interfețe Smart Client și Web Client. Cu o interfață modernă, intuitivă și o navigare mai bună, utilizatorii își pot accesa și gestiona datele video cu mai multă ușurință și eficiență. Instrumentele de colaborare puse la dispoziția operatorilor au fost îmbunătățite semnificativ prin funcții precum: Bookmarks Sharing, Background Picture in Picture și Native Screenshots în clienții mobili (Mobile Clients). Aceste instrumente îmbunătățesc eficiența și comunicarea operatorilor, permițându-le acestora să partajeze cu ușurință marcaje și să colaboreze în procesul de analiză a datelor video. În plus, 2023 R1 include mai multe capacități de cunoaștere a situației cu Smart Maps în clienții mobili. Această caracteristică oferă operatorilor o imagine de ansamblu bazată pe hărți a ansamblului de camere și dispozitive instalate, ceea ce face posibilă obținerea unor timpi de răspuns mai reduși.

Partajare facilă a datelor video

Funcția Background Picture in Picture permite operatorilor să supravegheze o anumită cameră în timp ce efectuează alte sarcini, ceea ce asigură o conștientizare continuă a situației. În plus, Native Screenshots din clienții mobili este modalitatea rapidă și ușoară de a capta și partaja imagini din fluxuri video, îmbunătățind colaborarea și comunicarea între membrii echipei.

Instalări rapide și eficiente

Noua versiune a software-ului asigură o experiență de instalare mai bună, cum ar fi disponibilitatea unei verificări a cerințelor prealabile ale sistemului, copii de rezervă ale bazei de date SQL și timpi mai reduși de instalare. Aceste îmbunătățiri asigură că instalarea și configurarea XProtect VMS sunt mai eficiente, reducând timpul și efortul necesar pentru a pune sistemul în funcțiune.

Noile webhook-uri XProtect

Cu XProtect 2023 R1, regulile din Management Client acceptă acum utilizarea de webhook-uri. Acest lucru permite utilizatorilor să creeze un element webhook în Management Client cu o adresă URL de la orice serviciu oferit de terți și apoi să configureze o regulă în XProtect pentru a o declanșa atunci când are loc un eveniment. Prin intermediul webhook-urilor, administratorii se pot integra cu platforme codeless precum Zapier sau IFTTT. În acest mod, este mai simplu ca niciodată să transforme evenimentele care au loc în XProtect în mesaje SMS, apeluri, noi tichete, mesaje de echipă sau chiar alarme.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite