Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SIVECO Romania – o prezenta activa si permanenta în sectorul educational din Romania

19 Noiembrie 2006



Recunoscuta drept un participant activ în procesul de informatizare a învatamantului romanesc, compania SIVECO Romania este initiatoare a numeroase actiuni menite sa promoveze excelenta în educatie si sa contribuie la dezvoltarea acesteia.


Astfel, în toamna acestui an, a avut loc lansarea oficiala a editiei a doua a programului Academia SIVECO pentru anul universitar 2006-2007, împreuna cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, alaturi de decernarea diplomelor pentru absolventii primei editii a acestui program.


Ce înseamna Academia SIVECO


Academia SIVECO este un program de training complementar ce urmareste pregatirea unor grupe de studenti, în domeniile ingineriei software, informaticii economice si vanzarilor de solutii software, în scopul dezvoltarii unei cariere de exceptie în cadrul SIVECO Romania. Programul se adreseaza studentilor din ani terminali si masteranzilor care doresc sa îsi completeze cunostintele teoretice dobandite în timpul facultatii cu deprinderi practice la standarde înalte de calitate si performanta.


poza_educatiePrima editie a acestui program educational modern a oferit celor 30 de studenti, selectati din cei peste 100 de candidati, oportunitatea de a participa la un program intensiv de pregatire sustinut de practicieni si traineri cu experienta în specializari precum consultanta de business, implementare si vanzari de solutii software. In final, toti cei 30 de studenti au absolvit programul de pregatire si au primit oferte de angajare în cadrul companiei SIVECO Romania.


“Am ajuns la cea de-a doua editie a acestui program care a devenit pentru 30 de studenti ai Academiei de Studii Economice oportunitatea de a lucra imediat dupa ce obtin diploma de licenta. Nu mai este nevoie sa caute pe internet si sa se duca la nenumarate interviuri, deoarece compania noastra le asigura un loc de munca sigur si posibilitatea de a învata de la profesionisti. Academia SIVECO este o provocare pe care o adresam tuturor studentilor din anii terminali si celor care urmeaza programele de Master”, declara Dana Bichir, Director Resurse Umane si Calitate în cadrul SIVECO Romania.


Buna colaborare dintre SIVECO Romania si Academia de Studii Economice s-a extins, tot în perioada acestui an, prin parteneriatul ce urmareste oferirea unei alternative atractive si moderne la masterele clasice: „Managementul Intreprinderii si al Teritoriului”, master online predat cu ajutorul platformei de eLearning AeL


Ce este MIT


Programul de master international “Managementul Intreprinderii si al Teritoriului” (MIT) se prezinta ca o noua specializare ce ofera posibilitatea perfectionarii si acumularii de noi cunostinte pentru manageri, specialisti si experti din domenii de interes la nivel national si european – mediul de afaceri, administratie si servicii publice de interes general. Programul de master este rezultatul parteneriatului încheiat între Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea d’Artois din Arras, Franta si compania SIVECO Romania care asigura platforma de eLearning AeL prin care masterul se va derula în regim online. Absolventii acestuia vor beneficia de doua diplome nationale eliberate de universitatile partenere.


Ceremonia de deschidere a beneficiat de prezenta unei audiente foarte numeroase: reprezentantii Ambasadei Franceze la Bucuresti, a corpului profesoral din ASE si al Universitatii d’Artois, a comunitatii de afaceri romano-franceze si factori de decizie din administratia publica centrala si locala.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite