Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

IBM FileNet – Solutie completa de Enterprise Content Management ECM

19 Noiembrie 2006



Filenet_WorkplaceDe ce IBM FileNet?


IBM FileNet, lider pe piata furnizorilor de solutii de Enterprise Content Management si Business Process Management, permite companiilor de varf la nivel mondial si agentiilor guvernamentale sa-si eficientizeze si automatizeze procesele, sa acceseze si sa gestioneze toate formele de continut si sa automatizeze managementul înregistrarilor în scopul îndeplinirii nevoilor de standardizare. Reprezinta unealta software necesara pentru a lua decizii rapide, inteligente si economice în timp util!


Asigurarea Standardizarii – Numai prin managementul continutului digital al organizatiei, respectiv al email-urilor, imaginilor, continutului web, înregistrarilor, formularelor, precum si al proceselor de business care determina deciziile, o organizatie va reusi sa respecte atat în prezent, cat si în viitor, reglementarile al caror numar este în permanenta crestere.


Optimizarea Proceselor – Procesele implica oameni, sisteme de business si continut. Cu IBM FileNet, toate aceste componente lucreaza împreuna într-un mediu automatizat care maximizeaza performantele business-ului si cresc avantajul competitiv. Eficientizarea proceselor ajuta la furnizarea continutului corect si relevant, reducerea gradului de risc al afacerii, detinerea unui sistem transparent de înregistrari si de captare automata a informatiilor si favorizeaza lucrul în echipa.


Module IBM FileNet


FileNet-P8-PlatformBusiness Process Manager este o solutie îndelung testata si experimentata care creste performanta, scurteaza ciclurile de business si îmbunatateste productivitatea, prin automatizarea, eficientizarea si optimizarea proceselor complexe care gestioneaza fluxurile de activitati din companie. Bazat pe standarde, flexibil si adaptabil pentru o gama larga de industrii, BPM poate fi dezvoltat rapid si scalat usor pentru a raspunde nevoilor business-ului, dand nastere unei infrastructuri a managementului procesului de business unificata, care conecteaza utilizatori si aplicatii.


Content Manager este o solutie Enterprise Content Management (ECM) comprehensiva pentru managementul si redactarea continutului digital. Ea combina în mod unic managementul documentelor cu fluxul de tip „out-of-the-box“ si capacitatile proceselor în vederea automatizarii si dirijarii task-urilor si activitatilor legate de continut. Produsul este menit sa activeze documentele si contentul dintr-o organzatie prin furnizarea continutului corespunzator la momentul potrivit, în locul potrivit, pentru a sprijini astfel procesul decizional la orice nivel.


Email Manager permite organizatiilor sa gestioneze eficient continutul de email si sa asigure respectarea regulamentelor si cerintelor de standardizare. De asemenea, îmbunatateste performanta afacerii; este o solutie care simplifica si automatizeaza procesele de captare a mesajelor e-mail sub forma de înregistrari de business si aduce beneficii suplimentare prin furnizarea unui mod eficient de crestere si partajare a accesului la continutul de e-mail pentru îmbunatatirea procesului de business în cadrul întreprinderii.


Forms Manager furnizeaza tot ce este necesar pentru usurarea operatiilor de proiectare si procesare a formularelor electronice (eForms) dintr-o companie în scopul accelerarii proceselor decizionale de business. Forms Manager permite organizatiei sa transforme documentele din format hartie în formulare electronice interactive care se conecteaza direct la aplicatiile care conduc business-ul, reducand erorile costisitoare, eficientizand operatiunile si crescand rata de raspuns a clientilor. Utilizatorii obisnuiti ai unui business pot acum mai usor sa creeze, sa dezvolte si sa proceseze formularele electronice si datele asociate, fara necesitatea dezvoltarii unor extensii Web si fara sa aiba experienta în JavaScript.


Records Manager este proiectat pentru a combina în mod unic continutul, procesul si conectivitatea cu scopul de a automatiza si de a fluidiza toate activitatile bazate pe înregistrari. Furnizeaza un set realist de norme si reglementari interne care îmbunatateste productivitatea utilizatorilor prin automatizarea activitatilor de rutina si a task-urilor legate de managementul înregistrarilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite