Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Informatia de care aveti nevoie, mereu la îndemana!

19 Noiembrie 2006



Cresterea volumului informational vehiculat în cadrul companiilor a devenit una dintre principalele provocari cu care se confrunta mediul de afaceri la ora actuala. „Informatia potrivita la momentul potrivit” devine un deziderat aproape imposibil de atins în contextul nesfarsitelor si, totusi, atat de familiarelor stive de bibliorafturi sau a multiplelor depozite de continut raspandite în cadrul organizatiilor. Si daca ne gandim la volumul semnificativ de informatii nestructurate existent, în general, în companii, la costurile aferente gestiunii acestora sau la eventualitatea extinderii sau diversificarii activitatii, aceasta provocare devine o adevarata amenintare.


Constientizand nevoile actuale ale mediului de afaceri, Star Storage pune la dispozitia companiilor solutii complete de gestiune a continutului (Enterprise Content Management). Solutiile Star Storage ofera o platforma completa de gestiune a continutului la nivelul unei organizatii, automatizeaza si controleaza captura, crearea, managementul, distributia si arhivarea documentelor, furnizand tuturor utilizatorilor accesul facil la informatia solicitata.


Documente în format electronic, usor de regasit si de gestionat


Indiferent de natura activitatii, marea majoritate a companiilor sunt obligate sa gestioneze zilnic volume semnificative de documente existente pe suport de hartie. Riscul pierderii sau degradarii hartiei, timpul semnficativ necesar regasirii informatiilor dorite, costurile asociate multiplicarii sau stocarii documentelor sau imposibilitatea de a accesa acelasi document din locatii diferite, sunt doar cateva dintre problemele asociate gestiunii hartiei. La acestea, se adauga, în continuare, suportul decizional neadecvat, volumul ridicat al proceselor care implica operatiuni manuale, timpul îndelungat de raspuns la cerintele clientilor.


Prin intermediul facilitatilor de captura automata a informatiilor, solutiile Star Storage permit scanarea documentelor, clasificarea si organizarea acestora pentru a putea fi usor regasite si procesate. Astfel, documentele existente în format fizic sunt convertite în format electronic si stocate într-un depozit unic de continut, urmand ca acestora sa li se alature, în continuare, informatiile electronice stocate în numeroase depozite de continut, de cele mai multe ori, raspandite în întreaga organizatie.


Documentele în format electronic vor putea fi gestionate într-un mod eficient, iar prin asocierea de metadescriptori, se va asigura accesul facil si controlat la informatiile necesare. De asemenea, solutiile Star Storage permit extragerea automata a informatiilor critice din documente si exportul acestora în baze de date structurate, pentru a putea fi, în continuare, usor procesate.


Colaborare facila în îndeplinirea proiectelor comune


Stim cu totii cate departamente sunt, în general, implicate în aprobarea unui contract, elaborarea unei oferte comerciale sau financiare. Acestea nu sunt decat cateva exemple uzuale. Daca luam în calcul proiectele de mare anvergura, dificultatile de colaborare între departamentele implicate pot reprezenta o adevarata amenintare în ceea ce priveste finalizarea acestora la termenele stabilite.


In acest sens, solutiile Enterprise Content Management (ECM) Star Storage permit definirea fluxurilor de lucru, asigurand astfel procesarea automata a documentelor, care vor fi trimise automat prin tehnologiile workflow catre partile responsabile cu introducerea, verificarea sau autorizarea informatiilor. Starea proiectelor poate fi consultata în orice moment, prin intermediul notificarilor emise prin e-mail. In plus, fluxurile de lucru pot fi usor modificate pentru a raspunde, în mod adecvat, nevoilor si cerintelor asociate proiectelor.


In acest mod, utilizatorii pot crea continut nou, modifica sau versiona continutul existent în functie de drepturile atribuite avand posibilitatea de a colabora, în mod eficient, cu departamentele implicate în derularea proiectelor, de a asigna sarcini si de a aloca resursele implicate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite