Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Mediasat a castigat cea de-a doua editie a IT&C Paintball Cup

19 Noiembrie 2006



La 15 octombrie a avut loc finala celei de-a doua editii a IT&C Paintball Cup. Anul acesta competitia a fost însufletita de 20 de companii care au marcat prin aceasta participare apartenenta la IT&C-ul revolutionar: Ubisoft, Gameloft, Xerox Romania, Hostway Romania, ASBIS Romania, TotalSoft, Omnilogic, Agis Computers, Media Sat, SoftNet, Eservglobal Telecom Romania, IT Works Distributie, AMC, Softwin, Sistec SBsol, Zapp, Fasma, Indaco Systems, ZTE si Probass. Din totalul celor 26 de echipe înscrise cei care au ajuns în finala sunt Ubisoft, Gameloft, Hostway Romania, SoftNet, ASBIS, Agis, MediaSat, Eserv Global Telecom Romania, Zapp, IT Works, Softwin, Indaco Systems si Probass.


Media_SATSoftNet, cu echipa castigatoare a editiei trecute, Wildcats, printre favoritii la titlu daca s-ar putea face o comparatie cu fotbalul, a predat titlul pentru anul 2006 echipei Strike Team Alfa de la Mediasat. Cei de la Mediasat au jucat cu seriozitate pana la sfarsit si se pare ca strategia a dat rezultate în cel de-al doilea an de participare la evenimentul organizat de Fara Cravata (divizie a Palette Advertising) si Asociatia Nationala de Paintball în Padurea Magura. Pe locul doi s-a clasat echipa Probass care au obtinut un punctaj foarte bun în ciuda modestiei afisate la începutul competitiei. IT Works, alti veterani ai IT&C Paintball Cup s-au calificat pe locul trei cu echipa Spinal Tap.


Evenimentul a facut ca unii dintre participanti sa plece de la teren cu chipuri mai triste dar asta nu face decat sa întareasca vorba care umbla de ceva vreme, cum ca IT&C-ul ar fi competitiv. Pentru acestia va exista întotdeauna sentimentul revansei.


Partenerii care au contribuit la IT&C Paintball Cup, Start the IT revolution, sunt Radio 21, MarketWatch, PC Magazine, Cariere, SMARTfinancial.ro, PRwave.ro, Webvertise.ro si Si Pizza Condimente Urbane. Premiile au constat în pizza timp de o saptamana la birou de la Si Pizza, un full page într-o revista de profil si bile de joc de la Asociatia Nationala de Paintball.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite