Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ECUATOR HOLDING & PRODIGY TEHNOLOGIES - Un studiu de caz despre Automatizarea Fortei de Vanzari

19 Noiembrie 2006




Ecuator a ales sistemul informatic pentru automatizarea vanzarilor – Merlin Mobile. Acest instrument completeaza perfect sistemul de gestiune Merlin implementat deja in cadrul companiei.


Programul creat de echipa Prodigy permite vizualizarea in timp real a tuturor informatiilor necesare preluarii unei comenzi: date despre activitati, stocuri disponibile, datele de contact ale clientilor, situatia comenzilor, oportunitati de afaceri, corespondenta purtata, scadenta facturilor, discounturi oferite, promotii, etc.


Comenzile sunt inregistrate de agenti direct pe un Pocket PC si apoi sunt transferate in baza de date existenta pe server.


Conectivitate:


Solutia poate fi integrata cu un sistem ERP sau cu alt tip de baza de date utilizat de companie. Sincronizarea dintre Pocket PC si server se realizeaza prin conectare directa sau prin conexiune internet, utilizand GPRS.


MerlinMobileAvantajele oferite de Merlin Mobile:


* Reducerea costurilor activitatii de introducere si verificare a corectitudinii datelor


* Simplificarea procesului de preluare a comenzilor


* Cresterea gradului de satisfactie a clientilor (printr-o mai buna gestionare a informatiilor, posibilitatea de a face rezervari de stocuri, etc)


* Realizarea de rapoarte pe grupe de produse, pe categorii de comenzi, pe partener, pe total.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite