Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ECUATOR HOLDING & PRODIGY TEHNOLOGIES - Un studiu de caz despre Automatizarea Fortei de Vanzari

19 Noiembrie 2006




- permite trimiterea de notificari prin mesaje wireless via SMS, SMTP;


- are interfata user-friendly, in romana si engleza;


- timp de raspuns rapid


- flexibilitatea solutiei – permite interfatarea cu orice tip de baza de date


“Principala noastra preocupare ca firma de distributie, cu un portofoliu mare de articole si cu un numar mare de parteneri, este aceea de a putea evita si solutiona situatiile critice care se ivesc in activitatea noastra. Cu o economie in continua schimbare cum este cea din Romania, aveam nevoie de un sistem informatic care sa faciliteze gestionarea si controlul afacerii si care sa se adapteze cu usurinta schimbarilor ce intervin pe parcurs. In prezent, datorita implementarii la S.C. ECUATOR S.R.L. a sistemului Merlin Mobile, beneficiem de avantaje reale, precum: siguranta in manevrarea informatiilor, gestionarea lor in interiorul si exteriorul companiei, procesarea rapida a datelor, reducerea timpului de lucru in cadrul tuturor departamentelor, toate acestea contribuind semnificativ la realizarea obiectivelor noastre”, Robert Croitor, director comercial al S.C. Ecuator S.R.L.


Pentru Prodigy, implementarea aplicatiei SFA inseamna dezvoltarea relatiei de colaborare cu Ecuator Holding si certitudinea ca inca un client este multumit de produsele create de echipa noastra.


prodigy_logoCalea Rahovei nr 266-268, et. 4, camera 21, sector 5, BucurestiTel: 4021-456 31 26Fax: 4021-456 31 28E-mail: info@prodigy.roWeb: www.prodigy.roM: 40.744.146.436M: 40.745.348.765/725






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite