Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Investiții în burse educaționale bazate pe NFT-uri: oportunitate pentru firmele din România de a-și crea identitatea de brand în Metaverse

02 August 2023Am început anul trecut colaborarea cu membrii echipei de management Kabuni, într-o sesiune de business coaching în cadrul EIC Accelerator. Kabuni propune o platformă de învățare experiențială, bazată pe tehnologii imersive. Tehnologiile Metaverse integrate în platforma Kabuni declanșează o schimbare în modul în care are loc învățarea, iar eficiența experienței de predare și de învățare este îmbunătățită, oferind activități experiențiale pentru profesori și elevi.

Platforma Kabuni este capabilă să transforme curricula tradițională în experiențe de învățare imersive, permite elevilor să-și creeze avatar-uri și să se teleporteze într-o lume virtuală fascinantă, îi stimulează să învețe și îi recompensează pentru rezultatele lor prin monede virtuale ce pot fi folosite în tranzacții pe Metaverse. Platforma oferă profesorilor oportunitatea de a supraveghea activitățile elevilor în timpul experiențelor lor de învățare în Metaverse, iar părinților să aibă o imagine de ansamblu asupra activităților copiilor lor și a timpului petrecut de aceștia în mediul de învățare imersiv. Pentru siguranța platformei, este permisă doar găzduirea și livrarea de conținut educațional care urmează reguli definite de protocoale de securitate specifice.În funcție de nevoile fiecărui elev, fiecare sesiune de învățare prin intermediul acestei platforme asigură un mix inspirat de activități practice, interacțiune online și, bineînțeles, experiențe imersive captivante. Interactivitatea prin conectarea la tehnologii Metaverse, dezvoltarea potențialului creativ al elevilor și implicit elevarea vieților lor, pregătirea lor pentru job-urile viitorului, reprezintă pilonii educației viitorului în viziunea Kabuni.
Bursele educaționale bazate pe NFT-uri reprezintă una dintre metodele inovative pe care compania Kabuni le propune potențialilor parteneri de business din România în scopul dezvoltării unei rețele de laboratoare în cadrul instituțiilor educaționale, care integrează tehnologii emergente într-o platformă Metaverse sigură pentru utilizatori.

Cum funcționează sistemul de burse educaționale bazat de NFT-uri?
Companiile din România pot investi, printr-un program de tip CSR, în burse NFT Kabuni și le donează unor instituții de învățământ, public sau privat, la alegerea lor. Compania care investește într-un astfel de program va deține proprietățile imobiliare virtuale în Kabuni Metaverse prin NFT-uri, iar instituția de învățământ nominalizată de companie primește un laborator dotat de Kabuni cu tehnologiile imersive pentru servicii educaționale în Metaverse. Kabuni World este o reprezentare digitală a lumii noastre în Metaverse, deținută și construită de utilizatorii săi, în care pot explora diferite domenii și trăi experiențe de învățare fascinante. Kabuni World este împărțită în parcele individuale de teren numite Kabuni Land, reprezentate de NFT-uri. Astfel, proiectul Kabuni are o latură dedicată educației antreprenoriale, întrucât elevii pot realiza tranzacții pe baza monedelor virtuale pe care le dețin, achiziționând spații din Kabuni Land.Practic, orice companie din România va primi în schimbul investiției în burse educaționale monede virtuale Kabuni, spațiu virtual în platformă pentru a-și construi identitatea de brand în Metaverse și conținut educațional imersiv pe care școlile beneficiare îl folosește pentru a-i învăța pe elevi despre valorile brand-ului care a sponsorizat laboratorul. Instituția de învățământ va fi dotată cu tehnologii VR specifice, televizoare smart pentru conectarea acestora, conturi securizate pentru profesori și elevi, abonament la platforma Kabuni, kit de dezvoltare a conținutului imersiv Kabuni, monede virtuale ce vor fi alocate elevilor pentru a realiza tranzacții în miniversurile pe care le vor co-crea, training de utilizare a platformei pentru profesori pentru a-i învăța cum să folosească tehnologiile VR conectate la Metaverse și cum să co-creeze conținut educațional imersiv împreună cu reprezentanți ai companiei care a sponsorizat laboratorul. Toate rezultatele învățării sunt măsurate pe certificarea prin micro-credențiale pe bază de NFT-uri, iar implicarea fiecărui elev crește pe măsură ce progresează în explorarea oportunităților din Metaverse. Compania care investește în burse educaționale Kabuni devine proprietar al NFT-urilor și are drept de a promova conținut exclusiv prin Metaverse, asociat proiectului său CSR centrat pe sprijinul educației imersive.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite