Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Konica Minolta România își consolidează poziția pe piața de tipar digital profesional și industrial

18 Octombrie 2023Konica Minolta Business Solutions România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții de management al documentelor și furnizor de sisteme de supraveghere și soluții de analiză video, a organizat evenimentul Creative PRINT&PACK, în cadrul propriului showroom – Digital Imaging Square, din București.

Organizat în perioada 4-6 octombrie 2023, Creative PRINT&PACK a fost dedicat antreprenorilor din zona de print și a avut ca scop prezentarea unor noi aplicații menite să susțină afacerile din industria de tipar. În cadrul acestui eveniment, Konica Minolta România i-a avut ca parteneri pe Antalis România și Avery Dennison, două nume cunoscute în piața de tipar, care au pus la dispoziție suport special de printare, în coală și în rolă, pentru realizarea mostrelor.SEE THE POTENTIAL
este sloganul campaniei lansate de Konica Minolta cu scopul de a aduce plus valoare afacerilor de tipar profesional și industrial. Mai mult decât atât, aceasta a fost create pentru a susține companiile din domeniu să înțeleagă nevoile în continuă schimbare ale propriilor clienți și de a regândi, împreună cu acestea, oportunitățile din piață.Aceasta a fost umbrela sub care s-a desfășurat și evenimentul Konica Minolta România, Creative PRINT&PACK.

În cadrul acestui eveniment, invitații au avut ocazia să afle mai multe detalii despre aplicațiile ce pot fi realizate cu ajutorul echipamentelor și sistemelor de producție digitală de la Konica Minolta, pe diferitele suporturi speciale de printare, în coală și în rolă, oferite de Antalis România și Avery Dennison.


Concentrându-se pe fluxurile de producție digitală profesională și industrială, în special pe sectoarele de ambalaje, etichete și print digital pe suport special, specialiștii Konica Minolta România au efectuat demonstrații live pe echipamentele de tipar digital profesional color în showroomul Digital Imaging Square: AccurioPress C14000 și AccurioPrint C4065. Alături de acestea au fost prezentate și testate inclusiv sistemul de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 230 , precum și un model MGI pentru înnobilarea printurilor realizate. Pe lângă echipamentele pe care au fost efectuate demonstrațiile din cadrul showroomului Konica Minolta România, au mai fost prezentate: sistemul de tipar digital industrial de mare precizie cu jet de cerneală – AccurioJet KM-1e HD, unitatea de printare digitală pentru etichete, cu toner alb – AccurioLabel 400, precum și alte sisteme de înnobilare digitală în coală și în rolă.


Helmut Ignat
, Director General Konica Minolta Business Solutions România, a declarat: “Dat fiind faptul că industria de tipar a evoluat mult în ultimii ani, se simțea nevoia organizării unui eveniment de profil, în care oamenii de afaceri care activează în această industrie să aibă acces direct la informație și să beneficieze, totodată, de demonstrații pe echipamentele ce reprezintă un punct de interes pentru ei. Ne-am dorit și am reușit să evidențiem creativitatea noastră și posibilitatea de a genera povești extraordinare de brand, ce pot fi modelate cu ajutorul portofoliului nostru extins de produse, alături de partenerii care ne-au oferit suportul de printare.”
AccurioPress C14000 și AccurioPrint C4065 au fost cele mai apreciate sisteme de tipar digital din cadrul evenimentului, un aport considerabil aducând și mostrele realizate pe hârtia specială de la Antalis, care a oferit o ținută elegantă printurilor.

Totodată, specialiștii Konica Minolta au oferit informații despre sistemele de tipar digital pentru etichete – AccurioLabel 230 și AccurioLabel 400, cel din urmă oferind posibilitatea de printare a etichetelor cu toner alb.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite