Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

“Advanced Software Solutions – Whiteland“ parteneriat de success bazat pe încrederea în tehnologia informatiei

20 Noiembrie 2006



Grupul Whiteland este o companie cu capital privat cu organizare de tip holding, înfiintata în anul 1993. In prezent, cele doua firme care functioneaza în cadrul grupului, Whiteland Sales&Marketing si Whiteland Logistics, au o acoperire nationala prin 12 puncte de lucru si importante resurse umane, însumand peste 450 de angajati.


Whiteland Sales & Marketing este o companie nationala de referinta în piata de FMCG (Fast Moving Consumer Goods), distribuitor al produselor Hochland, Campina, Meggle, Reinert, avand o baza de 10.000 de clienti activi în 240 de orase.


Whiteland Logistics este un operator pentru servicii logistice integrate, care dispune de infrastructura cu temperatura controlata compusa din peste 7.000 mp suprafata de depozitare si o flota de 100 de autospeciale pentru distributie.


Pentru asigurarea infrastructurii hardware si software, necesara sustinerii unui business complex si în continua dezvoltare, Whiteland a externalizat în totalitate serviciile IT&C companiei Advanced Software Solutions, beneficiind astfel nu numai de produsele companiei ci si de expertiza unui partener cu experienta în domeniul implementarii conceptului de ERP.


XPERT® Business este un sistem integrat de tip ES (Enterprise Software) care sustine majoritatea nevoilor informationale apartinand companiilor ce au organizare de tip holding.


Sistemul are o arhitectura distribuita, este construit pe platforma Microsoft .NET si SQL Server 2005 si se bazeaza pe un framework dezvoltat de Advanced Software Solutions pe parcursul mai multor ani de experienta.


Facilitati:


- acces la informatii printr-o baza de date comuna;


- evitarea datelor si operatiilor redundante;


- reducerea costurilor si optimizarea proceselor;



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite