Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Maguay a organizat cea de-a 20-a editie a evenimentului anual No Time for Downtime

10 Noiembrie 2023Maguay a organizat pe 25 oct. 2023 cea de-a 20-a editie a evenimentului de referinta dedicat echipamentelor si infrastructurii IT critice pentru siguranta organizatiilor „No Time for Downtime”.

Participarea a fost una record, atat datorita celor aproximativ 400 de participanti, cat si al celor mai importanti parteneri - lideri mondiali de tehnologii hardware si software prezenti la eveniment: Intel, Hewlett-Packard Enterprise, Fortinet, Oracle, Veritas, VMware, Extreme Networks, Seagate, Open-E, Microsoft, SAS, Veeam, Kingston, Synology, Rittal si, nu în ultimul rand, companiile romanesti Bitdefender, Phoenix IT si iTrack.

No Time for Downtime, editia a XX-a, s-a adresat specialistilor IT, dar si managerilor de nivel C, interesati de solutiile si noutatile tehnologice prezentate. Locatia evenimentului a fost tot JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde au avut loc 18 din cele 20 editii No Time for Downtime.„Consecventa în demersul nostru de a aduce cele mai noi tehnologii IT&C în fata beneficiarilor, prezentate chiar de generatori - cele mai semnificative companii IT de pe mapamond, ne-a adus în postura de a celebra a 20-a editie de succes a evenimentului! Nume precum Intel, Oracle, Fortinet au fost alaturi de noi înca de la primele editii. Parteneriatele Maguay s-au extins si completat, ajutandu-ne sa dezvoltam si sa livram la cheie solutii din ce în ce mai complexe, fapt ce ne-a consacrat ca integratori de prim rang de sisteme informatice. Le multumim tuturor partenerilor si beneficiarilor nostri pentru încredere si pentru buna cooperare pe care am avut-o în toti acesti ani, pentru solutiile si proiectele importante pe care le-am realizat împreuna! Ne revedem la No Time for Downtime 2024
a declarat Eduard Pughin, General Manager, Maguay Computers.

„Vrem sa multumim partenerilor de la Maguay, atat pentru un eveniment de succes cat si pentru implicarea în cadrul parteneriatului pe care îl dezvoltam în ultimii ani. Pentru Hewlett Packard Enterprise, acest eveniment aduce prilejul de a prezenta ultimele noutati disponibile în protofoliul HPE si as mentiona aici solutiile Compute, Mission Critical, Data Lifecycle and Security, Wi Fi – Aruba. Toate aceste solutii de ultima generatie, au ca scop modernizarea si optimizarea infrastructurii si proceselor IT pentru toate companiile din Romania “, a declarat Alexandru Vilcu – Hybrid IT Category Manager HPE

„Am pastrat traditia de peste 10 ani si am participat din nou in 2023 la „No Time for Downtime” – un eveniment de referinta în piata IT din Romania, care a avut si anul acesta, printre tematicile principale, securitatea infrastructurilor critice. Daca în ultima perioada tot mai multe solutii încep sa integreze echipamente ce ajuta la securizarea infrastructurii, Fortinet a dus acest aspect la nivelul urmator, prin Fortinet Security Fabric – arhitectura care acopera infrastructura organizatiei, integrand în cel mai armonios mod si produsele FortiSIEM, FortiSOAR, FortiEDR, alaturi de alte produse din zona Security Operations - solutii ce au fost acoperite atat la standul nostru, cat si în timpul prezentarii.” a declaratAdrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe Fortinet.„Astazi cerintele companiilor pentru a-si gestiona datele în mod sigur si efficient au evoluat, iar varietatea, volumul, viteza de generare de noi date si analizarea acestora în timp real au crescut exponential.

Tînand cont de radacinile existentei Oracle legata strans de managementul datelor, putem afirma cu tarie ca avem o pozitie unica în piata globala de astazi. Nici o alta companie nu este la nivelul de a oferi clientilor sai solutiile si suportul de a-si atinge obiectivele si cerintele unei strategii digitale precum Oracle.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite