Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cu Océ TCS500, o plansa A0 color pe minut

20 Noiembrie 2006



Dupa teste amanuntite si evaluari tehnice în laboratoarele BERTL, Océ TCS500 a primit distinctia „4-Star, Highly Recommended“, certificandu-se astfel calitatile sale deosebite. Sistemul Océ TCS500 are o rezolutie de 600 dpi si o viteza de imprimare a planurilor color de 1 A0/ minut, fiind totodata si singurul echipament de pe piata ce dispunde de 3 role pentru alimentarea hartiei. Cu ajutorul sau se pot executa aplicatii variate pe diferite suporturi de la hartie normala, speciala, transparenta sau photogloss pana la filme din polyester. Gratie tehnologiei sale revolutionare, Dynamic switching, Océ TCS500 îsi optimizeaza automat calitatea si viteza imprimarii în functie de continutul documentului, linii sau suprafete, usurand munca operatorilor si sporind productivitatea. O alta caracteristica ce contribuie la productivitatea sistemului este concurentialitatea – procesarea, plotarea, copierea si scanarea simultana.


Océ produce echipamente profesionale de imprimare, copiere si scanare destinate atat utilizatorilor de formate mari (companii din domeniul arhitecturii, constructiilor, proiectarii), cat si mediului office si industriei publicitare. Compania este liderul pietei nord-americane de imprimante cu alimentare din rola, detinand o cota de piata de aproximativ 50% si numarul unu la nivel mondial pentru segmentul sistemelor de imprimare a formatelor mari. In Romania, Océ este reprezentata de catre Eurocom S.A. începand cu anul 1993.


Océ TCS500, este acum la dispozitia clientilor din Capitala, prin intermediul centrului de copiere Océ, situat pe strada Academiei, nr. 18-20.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite