Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ELKO Romania introduce īn portofoliu produsele TESLA Smart, pentru controlul și automatizarea locuinței inteligente

26 Martie 2024



ELKO România, parte a ELKO Group, anunță introducerea unui nou brand în portofoliul de produse destinate unei locuințe inteligente. Astfel, ELKO va distribui produsele Tesla Smart, care permit controlul și automatizarea locuinței prin intermediul aplicației instalate pe telefonul mobil inteligent. Controlul, automatizarea și createa de scenarii pentru locuință devin disponibile la doar o atingere a degetului pe ecranului smartphoneului.

Compania Tesla are o istorie de circa 70 de ani de produse destinate casei, o activitate începută în centrul Europei, dar care astăzi câștigă atenția în țări din întreaga lume. Tesla are o istorie îndelungată de dezvoltare, producție și testare a produselor pentru case inteligente în rândul publicului larg. Scopul Tesla, distribuit acum de ELKO în România, este de a face din casa inteligentă o parte integrantă a fiecărei încăperi, fie că este vorba de un apartament, o casă sau o cabană.

Portofoliul de produse ale Tesla include purificatoare de aer, camere de supraveghere, produse inteligente pentru animale de companie, umidificatoare, senzori, întrerupătoare, cântare și chiar încălzire inteligentă, iar gama de produse inteligente este în continuă extindere. TESLA Smart este aplicația ce pote fi instalată pe telefon și permite conectarea la toate dispozitivele, oferind acces tuturor membrilor familiei. Aplicația are și suport pentru limba română.



Supapă termostatică inteligentă

Tesla Smart Thermostatic Valve TV100 este o supapă termostatică inteligentă care economisește semnificativ din costurile de încălzire. Prin detectarea ferestrei deschise sau a modului de vacanță, supapa termostatică inteligentă reduce cantitatea de energie electrică utilizată pentru încălzire, fără a vă compromite confortul. Unitatea poate funcționa în mod complet autonom sau poate fi controlată manual prin intermediul unei aplicații disponibile în limba română atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Cu permisiunea dumneavoastră, supapa termostatică poate accesa locația prin intermediul aplicației TESLA Smart instalată pe smartphone. Acest lucru îi permite să crească automat temperatura atunci când vă apropiați de casă. În cazul unei scăderi bruște a temperaturii, supapa detectează faptul că ați deschis o fereastră și reglează încălzirea în funcție de situație. Cu alte cuvinte, consumul de energie va fi optim - în funcție de necesități. Prin urmare, veți economisi costurile de încălzire fără a vă compromite confortul.

Datorită afișajului LCD cu iluminare din spate LED-uri și a butoanelor mari, aparatul este incredibil de ușor de utilizat. Dacă nu sunteți în apropiere, puteți seta temperatura de oriunde, folosind smartphone-ul. Dispozitivul inteligent funcționează cu două baterii AA, care au o durată de funcționare de 18 luni. Când aveți nevoie de un înlocuitor, nu trebuie decât să treceți pe la magazin.

Cameră Wi-Fi reîncărcabilă cu opțiune de alimentare cu energie solară
Camera inovatoare CB500 este alimentată de o baterie puternică de 9600 mAh și are opțiunea suplimentară de a utiliza un panou solar TESLA de 5W pentru a reîncărca dispozitivul zilnic. Acest lucru permite camerei să funcționeze pe tot parcursul anului.

Senzorul inovator de 3 megapixeli al camerei permite înregistrarea video la o rezoluție de 2304 × 1296 pixeli. Acest lucru permite captarea de detalii precise chiar și în condiții de iluminare slabă sau pe timp de noapte. De asemenea, camera dispune de iluminare cu LED-uri, care îmbunătățește imaginile de noapte în culori, facilitând astfel identificarea vizitatorilor nedoriți. Înregistrările pot fi salvate pe un card SD sau pe un sistem de stocare în cloud opțional, care pot fi achiziționate suplimentar.

Camera CB500 este dotată cu un conector USB-C, ceea ce o face pe deplin compatibilă cu panoul solar TESLA de 5W, oferind o durată de viață a bateriei practic nelimitată atunci când este combinată cu bateria cu litiu de mare capacitate. Utilizarea energiei solare este o soluție ecologică și rentabilă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite