Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„OMNILOGIC Day“, un incubator de afaceri pentru partenerii OMNILOGIC

23 Decembrie 2006



„Ne vom mentine pozitia de lider in piata si nivelul de calitate al serviciilor in toate segmentele de activitate, pastrand, in acelasi timp, productivitatea angajatilor“. Acestea sunt obiectivele companiei OMNILOGIC, prezentate de catre dl Sebastian Banica, Sales Manager Netcom Department OMNILOGIC, cu ocazia noii editii a „OMNILOGIC Day“, desfasurata la sfarsitul lunii noiembrie. Devenit un eveniment traditional si, totodata, un reper de marca pentru piata IT&C locala, „OMNILOGIC Day“ a prilejuit intalnirea dintre principalii parteneri OMNILOGIC si vendori, in cadrul unei reuniuni moderate de dl Sebastian Banica (foto), Sales Manager Netcom Department, si dl Toma Nossin, Senior Director OMNILOGIC.


Sebastian-BanicaReuniunile dintre partenerii OMNILOGIC si vendori sunt evenimente carora compania le acorda o atentie deosebita, investind considerabil si constant in astfel de intalniri periodice. Structurate astfel incat sa reprezinte un adevarat incubator de afaceri, evenimentele OMNILOGIC faciliteaza schimbul direct de informatii si ofera partenerilor posibilitatea de a-si actualiza informatiile despre cele mai noi solutii si produse dezvoltate sau lansate de liderii in industrie. „Succesul OMNILOGIC se datoreaza succesului clientilor sai. Inovatia este motorul de dezvoltare al companiei noastre si investitia in oameni. Acestea sunt principiile de baza dupa care se calauzeste echipa OMNILOGIC in relatia cu clientii si care au facut din aceasta companie lider pe piata de IT&C“, a subliniat dl Toma Nossin, Senior Director OMNILOGIC.


Vendorii participanti la editia din noiembrie a „OMNILOGIC Day“ au fost nume de marca ale pietei IT mondiale, precum Sun Microsystems, EMC, CISCO, RAD si Symantec, evenimentul oferind participantilor prilejul de a afla care sunt noile strategii si obiective ale vendorilor, precum si noile solutii. Iata, succint, principalele puncte abordate in cadrul evenimentului: * Dl Dario Wiser, Senior Manager, Product Marketing Sun Microsystems South and East Europe, a prezentat avantajele noilor produse Sun (Solaris, care este, mai nou, gratis si open source, si proiectul Blackbox, un nou server ce va fi lansat la mijlocul lui 2007 si care ofera flexibilitate, un bun raport calitate-pret si usurinta la amplasare), precum si noua strategie proactiva a companiei * Parteneriatul dintre EMC si OMNILOGIC a fost subiectul abordat de dl Cristian Serban, Country Manager EMC Romania, care a prezentat si o serie de solutii EMC * O imagine de ansamblu asupra serviciilor CISCO a fost oferita de dl Alex Georgevici, Service Account Manager Cisco Systems, care a prezentat si noul serviciu de consultanta in crearea unei afaceri, prin care Cisco isi ajuta clientii sa-si dezvolte propria strategie * Dl Reuven Sommer, Regional Manager RAD Data Communications CEE, a trecut in revista solutiile MTU, ATM, Pseudo Wire Gateways, E-Access, Vmux sau Ethernet Acces de la RAD * Compania Symantec a fost reprezentata de dl Szabolcs Kiss, Senior PreSales Consultant, care a abordat problematica dezvoltarii crimewave-ului profesional si a prezentat principalele caracteristici ale solutiilor Symantec Mail Security Enterprise Edition, Network Access Control si Antivirus Corporate Edition 10.1 * In cadrul seriei de prezentari sustinute de parteneri, au fost evidentiate si calitatile serviciului Help Desk de la OMNILOGIC, unul dintre cele mai performante servicii Help Desk de pe piata, care ofera interventie eficienta on site si un serviciu performant de recovery.


Acord OMNILOGIC – EMC


OMNILOGIC a anuntat recent semnarea unui contract de distributie cu EMC Corporation. Compania este unul dintre liderii mondiali in domeniul produselor, serviciilor si solutiilor pentru managementul si stocarea informatiilor, fiind unul dintre furnizorii de top de infrastructura de informatii.


„OMNILOGIC a obisnuit piata din Romania – si aici ne referim atat la clientii traditionali, cat si la cei interesati de solutii de stocare de top – sa colaboreze cu vendori aflati pe primele locuri in clasamentele de calitate, performanta, functionalitate si, evident, cu cei aflati in avangarda tehnologica. Contractul semnat cu EMC este o oportunitate majora pentru compania noastra, dar si un nou angajament facut prin produse si servicii de calitate“, a declarat Gabriel Marin, Managing Director OMNILOGIC.


EMC Corporation se numara printre primele 10 companii de produse IT din intreaga lume. In 2005, venitul net al companiei a crescut cu 17%, ajungand la 9,66 miliarde USD. Anual, EMC investeste sume mari in cercetare si dezvoltare, domenii apreciate ca fiind „motoarele“ cresterii companiei de-a lungul intregii sale istorii de 27 de ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite