Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Alchimistul IT

23 Decembrie 2006



Continuand seria articolelor de prezentare a echipamentelor de selfbanking promovate de Ropeco, aducem in prim plan Automatul de Schimb Valutar produs de HESS.


Ca un adevarat alchimist al zilelor noastre, usor si rapid, preschimba orice valuta in moneda forte, iar rotunjirea pe tranzactie se face la nivelul a 0,05 LEI.


bancomatMasina de selfbanking prin excelenta, serveste orice trecator - fara cont in banca sau card, fara buletin, indiferent de cetatenie, varsta, sex.


Instalat in perete, in geam sau in interior, datorita constructiei antivandalice, rezistentei la apa, frig si caldura, isi va face intotdeauna datoria. Seiful CEN III cu care vine echipat garanteaza siguranta banilor.


Software-ul modern, bazat pe arhitectura WEB, permite administrarea de la distanta in mod centralizat, la nivel de retea, sau individual. Se acceseaza ca o pagina de WEB de pe orice PC din LAN. Se pot modifica de la distanta si rata de schimb valutar si/sau comisioanele. Incorporand o baza de date Oracle, poate functiona in regim Off Line.


Cele cateva sute de echipamente instalate in toata tara au probat succesul ideii de afaceri.


Totusi, fiindca e luna cadourilor si dorind in acelasi timp sa infranga reticenta posibililor investitori, Ropeco lanseaza o oferta irezistibila: inchirierea.


Ce poate fi asa de tentant in aceasta oferta?


Pentru ca automatele de schimb valutar, prin natura activitatii lor, produc venit, am putut defini acest produs deosebit de interesant pentru institutiile financiare, din urmatoarele considerente:


Din venitul realizat, echipamentele isi pot plati singure:



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite