Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Northern Storage Suite® controlul spatiului de stocare

23 Decembrie 2006



siglaalb-evoStiati ca, in prezent, punerea de fisiere (inclusiv in format .mp3, .mp4, .avi, .asf etc.) protejate de drepturi de proprietate intelectuala la dispozitia publicului constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 4 ani sau cu amenda? (Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, art 139 -140)


Northern_logoStiati ca, odata ce Romania devine membru al U.E., pentru actiunile pe internet ale angajatului – inclusiv atingerile aduse proprietatii intelectuale - este antrenata si raspunderea juridica a companiei la care acesta lucreaza? (Conventia privind criminalitatea informatica ratificata de Romania in 2004, art 12)


Northern Storage Suite (NSS) este probabil cel mai complex si eficient produs software din domeniul managementului resurselor de stocare. Solutia apartine companiei suedeze Northern Parklife, iar EVO Software este partener unic pentru Romania.


„Prin eliminarea fisierelor duplicate, stergerea informatiilor neadecvate si reducerea proviziilor de spatiu de stocare, majoritatea societatilor isi pot scadea utilizarea spatiului de stocare cu 10-20%. Astfel se justifica cu prisosinta costul unei solutii de Storage Resource Management, luand in considerare costul fiecarui terabyte suplimentar de spatiu de stocare.” - Howard Marks, Network Computing.


„Unicitatea produsului NSS sta in faptul ca EVO Software, prin echipa dedicata cu competente de dezvoltare si testare, este la dispozitia clientilor din Romania oferindu-le consultanta si suport in timp real”, subliniaza Andreia Stavarache, directorul de vanzari al companiei, adaugand ca, in perioada decembrie 2006 - ianuarie 2007, Northern si EVO Software ofera o reducere de 20% la licentierea produsului.


Managementul Resurselor de Stocare nu mai este o preocupare IT. Este un imperativ de business. Un cadru eficient, bazat pe politici stabilite si implementate cu ajutorul NSS garanteaza o strategie care:


NSS-Storage-Reportl Minimizeaza expunerea legala prin monitorizari succesive, blocari de fisiere, raportari in timp real despre autorii fisierelor


l Promoveaza disponibilitatea pentru flux de lucru continuu, prin automatizarea proceselor


l Asigura o dezvoltare proactiva si eficienta a retelei, prin raportare complexa


l Reduce costurile de administrare



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite